Öncelikle herkese merhabalar.. siteyi bir kaç haftadır buldum ve gerçekten yazdıklarınızı okudukça bilgi sahibi oldum ve bunun için hepinizi çok teşekkür ediyorum..
Ben şöyle bir soru soracağım öncelikle ben erkekgim dilimin arka tarafında bir şişlik var şişmiş durumda ve bu durum yaklaşık 30 gündür devam ediyor.. önce hpv den şüphelendim ama yinede papillada olabilir diye düşündüm..cildiye papilla sişmesi dediği için bunu söylüyorum .. vücudumda şuan siğil tarzı bir şey yok ama bu dönemde aşırı sivilce döküntüsü var.. çok uzattım galiba ben şunu sormak istiyorum hpv olup olmadığını bilmiyorum ama yinede ahcc kullanabilir miyim ? Çünkü hpv özellikle kadınlar bakımından sıkıntı olduğu için bende bunun sorumlusu olmak istemiyorum.. siğil olmadığı için hpv yok diyorum ama yinede ağzımda çıkan papilla dedi doktor ama yinede korktuğum için bunu sormak istedim.. Kendimi anlatabilmişimdir umarım..
Birde şöyle bir şey soracağım siğil çıkma süresi ne kadar yani temastan sonra tahmini süre ne kadar (tabi kisiden kişiye değişir bu ama genel olarak) sürede siğil yapar vücut.. benim korkum benim yüzümden bir kişi zarar görmesin..
Yazdıklarınızı okuduğumda şunu anladım erkeklerde siğil yoksa hpv testi %100 güvenilir değil ve belli bir süre beklemem gerektiği.. karşı taraf zarar gördükten sonra hpv olup olmadığının anlamı yok çünkü zaten tedaviyesi olan bir durum.. önemli olan benim için bende varsa karşı tarafa vermeden bunun çözümünü bulmak..
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum ..