Alıntı Sormayageldim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar arkadaşlar;
Bu forumu daha önce ara ara google aramalarında görsem de üye olmamıştım ama nihayetinde üye olmak ve buradaki tecrübeli arkadaşlar uygun görürse cevaplarınden istifade etmeye gayret edeceğim.
Öncelikle forumda ekseriyetle cinsel ilişki sonrası hpv bulaşan arkadaşlar görsekte maalesef ben hayatımda hiç cinsel ilişki yaşamamış biriyim. Buna yakın bulaş sağlayacak bir durumum da olmadı. Hijyenine aşırı da dikkat eden biriyim ama sakınan göze çöp batmış olacak ki cinsel organımda bir kaç siğil farkedip hemen doktora gitmemle bununla tanıştım. Bir seneden fazla süredir ara ara kriyoterapi yaptırıyorum ve siğil sayılarım 2-3 taneyi pek geçmiyor. En son gittiğimde net görünen 1 tane bir tanede çok çok küçük vardı. Başlarda doktorum imunex önerse de pek faydasını görmediğimden bıraktım. Sigara, alkol kullanmayan ve hareketli bir insanım. 3-4 ay sonra düğünüm olacak ve tamamen temizlendiğimden emin olana kadar ahcc dahil önerebileceğiniz hususlarda önerilerinizi bekliyorum. Bir insanın bunları açık açık yazması bile o kadar zor ki inanın. Doktorum bile cinsel ilişki yaşamadan nasıl bulaştığına şaşırdı. Ben sert zeminlerde virüsün kalması süresini düşünerek kafe,restaurant klozetlerinden bulaşma ihtimalini düşündüm hep. Hepinize sağlıklı, huzurlu günler dilerim.
Forumda cinsellik yaşamadan hpv kapan ikimiz tek variz herhalde, ben de enfeksiyon doktoruna anlattığımda inanmak istemedi, öpüşme dahil hiç bir yakın temasim olmadığı halde 8 milyar insan arasında gelipte beni bulmasi gerçekten de virüs kardeş, senin ben aq 😂