Alıntı Sdyll Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayır hiç kullanmadım. Alkolde hiç kullanmadım. Minimum 1 buçuk yıl hiç kimse ile bir temasım da olmadı. 10 aydır Sabah 7 de 6 kapsül ahcc aldım 8 de kahvaltı ettim yeşil çay eşliğinde istisnasız. Ahcc ye başladığım zaman çok inanıyordum modum yükselmişti geçecek diyordum. Bunca zaman sonra hala hala geçmemiş olması beni hpv olduğumu ilk öğrendiğim zamanlara ger döndürdü sanki. Çünkü ahcc benim için kurtuluş kapısıydı. Şimdi o kapıda kapandığı için kendimi çok çaresiz hissediyorum. Zerre yaşam sevincim kalmadı. Kalbimde öyle bir ağırlık hissediyorum ki anlatamam.
Bir yandan bakıyorum cinselliğe devam eden çok yüksek riskli tipleri olanlar 5 6 ayda negatife dönüyor. Okuyorum çok mutlu oluyorum. Sonra kendime bakıyorum. Neden ...?
Olusumun sigil olup olmadigini bilmiyoruz. Surekli mudahaleden tahris olmustur belki asit kullandigini soyledin reaksiyondur belki. Kaldiki makat bolgesi kabiz olsan bile catlak olusabiliyor 1 haftada o yuzden doktora gitmeden neden moralini bozuyorsun. Bak ben 16 pozitifim yuksek riskli ustelik cin1'im lutfen gececek bir sey icin zehir etme sureci kendine