Merhabalar. Sizinle çoook uzun bir şekilde sürecimi paylaşayacağım. 24 yaşındayım. Her üniversiteli bir genç kız gibi ben de üniversitede alkol aldım,eğlenmeye gittim,sevgilim oldu,seviştim. Herkes hata yapabilir. Keşke biraz daha ağır yaşasaydım ama görünen o ki bunu değiştiremem. Kız arkadaşlarımdan genital siğil problemi olanlar olmuştu. Ama inanın sivilce gibi bir şey gibi geliyordu. Ne oldugunu gerçekten anlamamıştım ben. O zaman kız arkadaşımla 19 yaşındaydık. Ve kendisi de bakire idi.asidik krem kullanmış ve siğilden kurtulmuştu. Fakat bunun üzerine birdaha hiç konu açılmadı. Ben de ne oldugunu önemsemedim. Taaa ki ünide son sınıfken aynı bölümden bir asistan hocamla sevgili olana kadar. Öncelikle ben genç bir kız olarak hocama ilgi duymuş olabilirim. Fakat benden 8 yaş büyük biri olarak kendisi etik davranabilirdi. Ben bunları o zaman idrak edememiştim. Lakin kendisiyle ciddi bir ilişki sürecine girmiştik. Henüz 23 yaşındaydım. Kendisiyle vajinal birliktelik yaşamadığımdan anal seks isteğini kabul etmiştim. Hem ilişki ilerliyordu hem de evlenmeyi istedigini bildiğimden ilişkimi bitirmek istemedim. (Kendisi daha önce birçok kız öğrenci ile de cinsellik yaşamıştı. Hayatında birçok kadın olmuştu.) Cinsel hayata girmeden HPV ne demek bilmezdim. Meğer ne cahilmişiz. Gel zaman git zaman anal bölgemde tam perianal bölgenin yan dış tarafımda pütürlü şeyler gözlemledim ve çok kaşıntı yaşamaktaydım. Hemen bu konuyu ona açtım. Kendisi bunun siğil olduğunu söyledi. Ve konuyu benimle beraber araştırmaya başladı. Çünkü kendisinin de bildiği bir şey yoktu. Onda da herhangi bir siğil veya başka problem gözükmüyordu. Fakat kendisi baya spor yapan beslenmesine dikkat eden biriydi. Her neyse. Ben hemen tıp fakültesindeki arkadaşlarıma danıştım ve o asidik kremden ben de kullandım. Ve aşı oldum.Bu süre içerisinde birçok siteyi sayfayı okuyor ve kendimi kanser hissederek psikolojimi bozuyordum. Bunu yapmamamız gerekse de insan önüne geçemiyor. Krem çok yakıcı ve güçlü idi.
(UYARI : KREM HİÇBİR ŞEKİLDE İZ BIRAKMIYOR. SİĞİLİ 1 GECEDE BİLEMEDİN 2 GECEDE DÜŞÜRTÜYOR. FAKAT ASLA SİĞİLİN OLMADIĞI YERLERE YOĞURT GİBİ SÜRMEYİN. DERİYİ YAKAR. KULAK ÇÖPÜ KULLANIN.)
Devam ediyorum. Siğil problemim sona ermişti. Kaşıntım da kesilmişti. Ben sevgilimle birkez daha bir şeyler yaşamadım ve ondan uzak durdum. Fakat o naptı? Bunu umursamadan biz ayrıldıktan sonra birçok kızla tekrar yatmaya devam etmiş. Aradan birkaç ay geçti. Ben gaitada beyazımsı mukus görüyordum ve perianal bölgem malesef anal seks veya kabızlık dolayısı ile sanırsam anal fissür olmuştu. Bu yüzden siğillerden kurtulduktan yaklaşık 9 10 ay sonrasında anal fissür sebebi ile gaita yaparken de kan görmeye başladım.
Ve sandım ki EYVAHH!! Ya makat içinde de siğil olmuşsa ve ben kanser olduysam. KENDİMİ YEDİM. İNANIN GÖZÜME UYKU GİRMEDİ. Hemen genel cerrahide anoskopi ile muayene oldum doktora siğilden bahsettim..Kendisi onkolojik genel cerrahi alanında özel hastanede bir doktordu.. Muayene sonrası "Makat içinde siğil falan yok. Sadece anal fissür var diyerek bana birçok rektal krem + fitil verdi" Kullanmaya başladım ama içim asla rahat etmedi. Ben de tekrardan gidip kolonoskopi olmak istediğimi söyledim.. hemen 1 gün sonrasına verdiği sodaları içip bağırsaklarımın temizlenmesini sağladıktan sonra kolonoskopimi oldum.
(GENÇ KIZLARA TAVSİYEM. BU KONUYU ANNENİZLE KONUŞUN. ANNEM BENİM EN BÜYÜK DESTEKÇİMDİ. ASLA BANA KÖTÜ KONUŞMADI. HERKES HATA YAPAR,GENÇSİN DEDİ.) Tüm doktor randevularımda annem vardı. Kolonoskopimi olduktan sonra annem beni giydirdi. Ve sonucum normal gelmişti. Herhangi bir sorun yoktu bağırsaklarımda. Derin bir oh çektim. E tamam da bu durumda ben hpv siz değildim. Yine halen o hastalığı taşıyordum. Başladım tekrar ağlamaya. Ya rahmimde varsa,ya ağzımda varsa...Ya baş boyun kanseri oldu isem??? Psikolojim öyle alt üst olmuştu ki. Kendimi pis ve iğrenç hissediyordum. Asla evlenmeyi haketmiyorum diyordum. Ben bunu nasıl yaptım diye kendimi mahvettim birkaç gün. Ve kendimi pis hissettiğimden sürekli duş almaya başlamıştım.
Bilin bakalım ne oldu? Vajinama sürdüğüm ve beni temizlesin istediğim bu şampuanlardan vajina floramı bozdum ve mantar enfeksiyonu geçirdim. Kaşınmaya başlamıştım. Hemen özel hastaneden aynı gün randevu alıp doktoruma gittim. Her şeyi anlattım. Doktor yaşadığım yerde çok çok sevilen bir kadın doktor idi. Kendisi beni çok rahatlattı. Önce dedi ki mantarfan kurtulalım. Hemen krem ve ilaç tedavisi ile bundan kurtulur kurtulmaz tekrar kliniğe gittim. Bakire olduğun için vajina içine bakmayacağım ama dudaklarını çok aralayıp ışık altında siğil var mı kontrol edeceğim dedi. Eğer canın yanarsa söyle dedi.
Canımı yakmadı ve söylediği kadarıyla hiç siğil yoktu. Ve bana söylediği şey şu oldu. Bu bilgiler çok çok önemli bence..
"HER GÜN BURADA ÇOCUK DOĞURTUYORUM. HPV'Sİ OLMAYAN KADIN YOK. BELKİ DE NORMAL DOĞUMLA ANNENDEN SANA GEÇMİŞTİR. AMA TABİKİ PARTNERLERDEN DE GEÇEBİLİYOR..SİĞİLİN OLMASAYDI HPV DEN HABERİN OLMAZDI. KALDI Kİ SİĞİL YAPAN TÜRLER ZARARSIZ TÜRDÜR VE SİĞİLLER KANSERE DÖNÜŞMEZLER. GÖRÜNÜRDE AKTİF BİR LEZYON-SİĞİL YOK. AYRICA HPV DERİ HASTALIĞIDIR. BAKİRE İSEN VAJİNA DIŞI İLE VAJEN İÇİ DERİSEL ORTAMLAR BİRBİRİNDEN FARKLI. BİRLEŞME YAŞAMADIĞIN İÇİN VAJİNA İÇİNDE SİĞİLİN OLMAZ. KORKMA. BUNU HER KADIN YAŞIYOR. BEN DE EVLİYİM. DOKTORLAR DA YAŞIYORLAR BUNU TUVAETTEN FALAN DA BULAŞMIYOR. EVLİLİK BİRLİĞİNİ KORUMA AMAÇLI TUVALTTEN HAMAMDAN BULAŞIR DİYORUZ." dedi. Forumda okuduklarıma bianen doktor hanıma AHCC İÇİN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SORDUM.
BANA VERDİĞİ CEVAP : "AL ONU KULLAN. EN AZ 3 AY KULLAN. ÖNERİYORUM. NERDEN ALDIĞINA DİKKAT ET. SAHTE OLMASIN" dedi. Ve ben ALVA dan 2 kutu AHCC aldım.
İlk zamanlarda Ahcc ne kadar kullanacagımı bilemedim. Arya nın yazdıklarına göre arka arkaya 6 tane içtim. Ve yanlış yaptım malesef. Mideme dokundu. Ek olarak çok çok strese maruz kaldığımdan dolayı mide spazmı geçirdim. Fakat artık iyiyim. Forumu didik didik yaptım.

Şu anda sağlığım çok şükür iyi. Ahcc kullanmayı bırakmıştım malesef mideme dokundugu için. Ben günde 6 taneyi 3 öğüne ayırıp içecegim yoksa bana dokunuyor.
Son olarak annem de idrar yolu enfeksiyonu yaşıyordu. Kendisine smear yaptırmasını istedim. Sonucu ASCUS geldi. Gidip hpv dna testi yaptırmasını da söyledim. Yarın gidecek. Umarım sadece enfeksiyonsal şeylerdir.

Beslenme düzenimi yoluna soktum. Sigara alkol kullanmıyorum. Mide rahatsızlığımın da düzeldiğine emin olduktan sonra aldığım ahcc ve propolis leri düzenli kullanmaya ve birdaha da googleda ve de forumda okuduklarımdan korkup psikolojimi mahvetmemeye kendime söz verdim. Tüm bu upuzun süreçte çok yoruldum. Maddi manevi. Özellikle maddi olarak. Herkese acil şifalar diliyorum.

NOT : GENÇ KIZ ARKADAŞLARIM LÜTFEN ZİNADAN UZAK DURUN. BEN BİR HATA İLE NELER YAŞADIM. BUNU KENDİNİZE YAPMAYIN DİYECEĞİM FAKAT BU YAZIYI OKUYORSANIZ MUHTEMELEN HPV KAPTINIZ. BU TECRÜBE DE SİZE YOL GÖSTERİCİ OLSUN. BEN HATA ÜSTÜNE HATA YAPTIM. SİZ YAPMAYIN.

NOT 2 : BAKİRE OLARAK RAHİM İÇİNDE HPV BULAŞINDAN KURTULDUĞUMU DOKTORUM SÖYLEMİŞ OLSA DA BİZİM JENERASYONDA BAKİRE DİYE BİR ŞEY KALMADI. HER HPV SİĞİL ÇIKARTMAZ. BELKİ DE BİRÇOK GENÇ KIZ ŞU ANDA HPV İLE ENFEKTE VE HABERSİZ BUNDAN. ÇOK ÜZÜCÜ. LÜTFEN CİNSEL BERABERLİK YAŞAMADAN ÖNCE HPV AŞISINI OLUN. HPV AŞISININ 11 SENE KORUDUGU DA SÖYLENMEKTE.