Alıntı Lıly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arya cevabın için çok teşekkür ederim. Annem biraz okuyup araştıran bir kadın bu durumu duyduğunda araştırıp bana inanmayacaktır maalesef. Ve cinsellik konusunda o kadar sertler ki beni en çok bu korkutuyor. Doktorum bana şöyle bir şey söyledi eğer devlet hastanesinde bu işlemi yaptırırsam yatılı kalmam gerekirmiş bu yüzden özelde yapıyoruz 2500 ciddi yüksek bir miktar normalde ailem bile veremez cidden arya o kadar korku doluyum ki anlatamam sana
Bu özel hastanelerin rant sağlama olayını anlamış değilim. Bu paraya özele gideceğine özel bir kliniğe gitsen daha iyi. Hem bir kereden sonea ücretsiz takip yapan çok yer var. Özel hastaneleri salla gitsin. İşi ehline bırakmak gerek. Buradaki insanların çoğu ne yapman gerektiğini söylemiş. Yüzde 90 yakında atarsın vücuddan. Tabi söylenenlere uyarsan. Aşı ol aşı mutlaka ol. Düzenli takip önemli. Smear önemli. Hemen leep yapalım diyen olursada uzak dur.
- Asetik asit ile siğillerini kontrol eden doktorlara git. Nüksü, tekrarı azaltır.
- Koterden sonra ricofin sürdür. Mikrobu alır.
- Koterden sonra yakılan yerlere ve şüpheli yerlere aldara sür. Ama çok nadir arada sür. Vücuduna ters etki yapabilir. Vitiligo başlangıcı bile yapabilir çok sürünce.
- Stres yapma, yaşın genç. Bu konuda iyi birinden destek al. Aşı mutlaka ol. Cinselliği uzun süre unut. Kıllarını en az 1 sene alma. Makasla uçlarını alırsın.
- Bir sıcak su içine elma sirkesi damlatıp buhar banyosu yapabilirsin o bölgeye.
- Ahcc kullanabilirsin, maddiyat yetmesse immutor kullan.
- Akdeniz tipi beslen. Spor önemli. Arada sahilde filan yürü.
- Sürekli özel bölgeni kontrol etme. Ücretsiz takip eden yerlerle anlaşırsan onlae her at bakcak zaten.
- Brokovit takviyesi var. Araştırıp onuda kullanabilirsin. Çörek otu yağıda sürebilirsin.
- Son olarak bu hastalık çok para yer. Saçma sapan doktorlara ve tedavilere paranı kaptırma.
- Şuanda dünya üzerinde 83 milyon bilenen hpvli yayınlandı geçenlerde. Bilinmeyen bi okadar var. Artık çağımızın vebası gibi bir şey. Herkesde var, korkma. Bi şekilde geçip gidecek.