Alıntı suicidal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese merhabalar. Şimdiden söyleyeyim biraz uzun olabilir ama gerçekten artık içini dökmek istiyorum ve burası da bunu yapabileceğim tek yer. Hikayemi okuduktan sonra bana da yardım ederseniz sevinirim.
1 sene önce malesef şüpheli birkaç cinsel ilişki yaşamıştım ve üzerinden 3-4 ay geçince de cybh testi yapmıştım negatif çıkmışlardı. Tam sevineyim derken o da ne: HPV! Oh oh bir bu eksikti Sağ olsun. Neyse makat bölgemde fark ettiğim siğili dermatoloğa gidip dondurdum ve bana 1 ay sonra tekrar gel dedi. Peki buraya kadar da her şey güzel. Tabi ilk gittiğim hastane devlet hastanesi olduğundan o 1 ay asla ama asla randevu gelmedi. Bu süreçte de bütün makatım kaplayan siğillere sahip oldum yupii. Bu yılın başında da özel bir hastanenin dermatoloğuna gitmeye başladım. 2 haftada bir gidip kriyoterapi yaptırıyordum yaklaşık 7 8 defa yaptırmışımdır herhalde. Bu süreçte hadi dedim siğilleri geçiyor geçmesine de kanser olmasak iyi yani. Erkek olduğum için hiçbir yer HPV testi yapmıyor, doktorlara kanser ihtimali çok yüksek mi diyorum kadınlarda daha çok var diyip kaçamak cevap veriyorlar, internette okuduklarımsa çok farklı şeyler söylüyor. Bu süreçte araştırmadığım laboratuvar, hastane de kalmadı tabi.
Neyse ki 5 aydır siğillerim yok bu beni çok mutlu ediyor. Şu ana kadar 5 tane cerrah gittim 3'ü içeriye bakmadı bile. 1 tanesi parmakla baktı yok dedi en son gittiğim de dışarı baktı dışta yoksa içte olmaz dedi, de a canım benim ben zaten dıştakileri dondurdum ya hani. Yaaaani uzun lafın kısası artık 40 50 yaşında makat kanseri mi olurum siğilleri bütün bağırsağımı mı kaplar yoksa ben kafayı yiyip Bakırköy'e mi yatırılırım bilmiyorum. Lütfen siz de bana yol gösterir misiniz özellikle şu kanser konusu canımı o kadar çok sıkıyor kiiii😩😩😩😩
İçeriye anaskopla basit bir şekilde baktirabilirsin. İstanbukdaysan eger bakan Bi çok yer var. Makat için söylüyorum siğil yoksa kanser neden olasın ki. Zaten vücuttan atilabilen Bi virüsten bahsediyoruz sigillerden kurtulduktan sonra en fazla hadi 3 yıl diyelim gecicek yani. Bu kadar stres yaparsan sigillerinin tekrarlar ve virüsü olması gereken den daha geç atarsın vücuttan. İçeride olduğunu düşünüyorsan baktirirsin varsa temizletirsin dışarı gibi oda biter gider. Kanser ihtimali tedavi edilmeme durumunda uzun sürede gerçekleşen birsey