Alıntı Dursun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese iyi akşamlar arya Hanım ve formda eski olan arkadaşlar kafam çok karıştı markalar yüzünden ben hpv pozitifim yeni time health ahcc kullanmaya başladım ve ayni zamanda eşimde pozitif çıktı bu arada eşimin simir testi neğatif çıktı eşimin sürekli gittiği doktoru pozitif olduğu halde aşı olmasını önermiş ve ismini hiç duymadığım papmax ahcc markasını önermiş ve kağıdını vermiş özellikle firmayla görüştüğümde günde sabah akşam 2x1 almanız yeterli diyor.
Bende kendilerine diğer markalar günlük 3 mğ içilmesi gerektiğini söylediğimde bizim ürünümüz 2 tane yeterli oluyor ve neğatif olan hastalarımız var diyor
Aklıma bir sürü soru takılıyor doktarlarda bu işin ticari kısmındamı yoksa neye dayanarak bu markayı önerdi böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar varsa aydınlatırlarsa çok sevinirim kime güveneceğimi şaşırmış durumdayım eşimin doktoruna özelliklede cinsel perhiz yapacakmıyız diye sorduğumda korunarak devam edebilirsiniz dedi
Aynı zamanda çok hastası olan beğenilen bir doçent doktor.
Biraz uzun oldu ama umarım anlata bilmişimdir.
İstemsizcede olsa doktarada güvenmekte istiyorum ama ne yapacağımı bilemedim
Kıymetli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar, öncelikle bu konunun yeri burası değil ve yazım hatalarınıza dikkat etmenizi öneririm. İlk uyarıdır. Forumu okuyan okuyucularımız için okunaklı olması önemli. Örneğin; neğatif diye bir şey yok, negatif olmalı. Bu yazım hatalarınızı lütfen metninizi göndermeden kontrol edip düzeltin, aksi takdirde ben düzeltmek zorunda kalıyorum.

Bunun dışında, doktorlar bazen mümessillerle anlaşabiliyorlar, kendi bildiği ürünü önermiştir, yani anlaşmalı olduğu. İsmini hiç duymadım ama güveniyorsanız bir şans verebilirsiniz, bu tamamaen doktorunuza olan güveninize bağlı.

Birde doktorlar genelde cinselliğe devam edebilirsin derler, ama sonunda pişman olursunuz çünkü bulaş riski hep vardır. Bizim forumda önerdiğimiz şey, cinselliğe devam edilmemesidir. Yine sizin kararınız tabii ki.