Merhaba arkadaşlar, bu yazıda bana daha önce de sorulan bildiğim duyduğum ahcc markaları hakkında birkaç bilgi vermek istiyorum.

Türkiyede olan adı sanı bilinen 2 ahcc markasından bahsedeceğim. Bir de yurtdışında olan bir marka var, daha önce de öneriyordum yurtdışına çıkıp alabilenler bunu da alabilirler diye.

Biricisi Time Health Ahcc

Türkiye'de resmi olarak satılmaya başlayan ilk ahcc markası, ayrıca çoğunuzun da bildiği gibi benim de kullanarak negatif olmamı sağlayan bir marka.İngiltere menşeeli. Türkiyede orjinal distribütörü bildiğiniz gibi Alva Supplement, şahsi birkaç kişisel görüşümü de paylaşayım, alvayı negatif olmaya çalıştığım dönemlerden beri tanırım o dönemler bana çook yardımları dokundu, her soruma tane tane cevap verdiler, güvenilirlik forum için çok önemli, bu zamana kadar gönül rahatlığı ile önerdim biliyorsunuz, alvayı severim kısaca hem benim negatif olmamı sağladılar hem de işlerini etik yapıyorlar diye düşünüyorum. Bildiğiniz gibi benim ve forumdaki birçok arkadaşın kullanarak negatif olduğu ahcc markası da bu zaten. Kendi web sitelerinden temin edebilirsiniz. www.alvasupplement.com

Bir diğerine gelirsek; Amino up.

Abay pharma firmasının ithal ettiği ahcc markası. Araştırmalarıma göre Japonya'dan geliyor. Marka hakkında olumsuz bir yorum pek duymadım, birkaç üyemiz de kullanmıştı. Baktım kendi sitelerinde satışları yokmuş, trendyol, hepsiburada gibi muhtelif alışveriş sitelerinden bulabilirsiniz. Benim amino up ile kişisel bir deneyimim olmadığı için çok yazacak bir şey bulamıyorum üyelerimizin varsa onlar yazabilirler.

Şimdi gelelim ülke dışında;

Yurtdışından alma imkanınız varsa, kinoko'yu her zaman öneriyorum biliyorsunuz. Özellikle ben ahcc araştırması yaparken yurtdışı kaynaklarda kinoko'nun da övüldüğünü görmüştüm. Birde bi marka daha söylendi ve ben de baktım swansonu da tercih edebilirsiniz. Negatif olma konusunda bu iki markada da olumlu yorumlar var.

Bu şekilde genel bir bilgilendirme yapmış olayım dedim.

Arya.