Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hpv 16

  1. #1
    Durum
    Offline
    Bahtsiz16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    19-03-24
    Mesajlar
    2

    Hpv 16

    Merhaba.Tanı alali bir ay oldu.Vajinanin içinde sigilleri görüp gittim maalesef 16 ve 43'üm.Bazen isyan edesim geliyor yine çıksaydı ama en tehlikeli tipi değil.Kolposkopi ve biyopsi sonucum aktif kronik servisit çıkti.Şu an antibiyotik tedavisi görüyorum.Ondan once siğiller icin imidara ve hpvtrenc kullandım.Krem hicbir ise yaramadı daha da çoğalttı ama bir gün bir kalktım ve hepsi gitmisti.Sonra ikinci kutuyu almadım ve dün bir tane siğil çıktı sonra iki üç.Moralim çok bozuldu zaten bu hastalıkla yatıp kalkiyorum ama siğiller bana hasta olduğumu sürekli hatirlatıyor.Diyorum ki birden sigiller geri geldiyse birden cin1 cin2 de olabilirsin.Bir de oğlum sürekli kaşınıyor oğlumda da sivilcemsi bir şeyler gordum ama her yerinde popo, boyun,gobek, bacağın ön tarafi...Anksiyete krizi ile cildiyeye götürdüm doktor kıl kökü iltıhabı dedi.Yine de güvenemiyorum kendime ayri aile bireylerine bulaştırdım diye ayrı krize giriyorum.Sigillerim neden gelmiş olabilir ahccyi bırakmam mi, antibiyotik mi? Bu arada cok sağlıklı besleniyorum.Sigarayı, sekeri karbonhidratı hayatimdan cikardim.

  2. #2
    Durum
    Offline
    parmenides - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    25-03-24
    Mesajlar
    1
    Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Tanı alalı çok olmamış. benzer zamanlarda tanıyı almışız. Bende 4 tip var, ikisi yüksek ikisi düşük tip. Siğillerle başladı maceram ve bitmek bilmez bir mantarım var. İmidarayı haftada iki kullanıyorum. 4 hafta oldu başlayalı. İşe yarıyor mu emin değillim ama 4 ay kadar kullanabiliyoruz bildiğim kadarıyla. Siğilim az olduğu için doktor yakmaya yanaşmadı. Bu şekilde umarım vakit kaybetmiyorumdur.

  3. #3
    Durum
    Offline
    Detaycı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Özel Üye
    Üyelik tarihi
    14-01-22
    Mesajlar
    670
    Merhaba. Oğlunun kaşınması tamamen tesadüf. Oğlunda hiçbir şey yok. Sende ise tip 16 var. Sigara içiyorsan bırak. Strese girme 6 ayda bir smear ver ve normal yaşantına devam et. Hpv yi günlerce araştırmış birisi olarak söylüyorum. Normal hayatına devam edersen Hpv kendiliğinden geçecek. Sadece 6 ayda bir smear ver

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •