Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sağlıklı Günler Dilerim.

  1. #1
    Durum
    Offline
    Bergkamp1859 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    15-02-22
    Mesajlar
    106

    Sağlıklı Günler Dilerim.

    Selam Arkadaşlar.

    Uzun zamandır forumda yoktum. Malum evlilik,iş ve diğer hastalığımla ilgili koşturmacalardan dolayı. Bide foruma girip tekrar tekrar aynı kelimeleri duymak ve görmek can sıkıcıydı. Kafamdan bu hpv belasını silip attım. O günden beride muhteşem rahatım. Hayatta herşey psikoloji ve stres. Öncelikle aşağıda yazacaklarımı okumak için şuandan itibaren hpv hastalığını kafanızdan çıkartıp okuyun. Ya da okumadan geçin.

    1-) Siz değerli arkadaşlarım; olmuşla - ölmüşe maalesef çare yok. Bunun bilincinde olup hayatımıza devam edelim. Sizlerde bizler gibi ilk bu hastalıkla karşılaştığınızda bir şok etkisi, aşırı üzüntü, stres yaşadığınızı hatta intiharı bile düşündüğünüzü biliyorum. Bu etki 7-8 ay 1 yıla kadar devam edecek olup giderek azalacak bir etkidir. Gerekirse psikoljik yardım almak ve en sevdiklerinizden destek almak çok iyi gelecektir.

    2-) Bu hastalıktan kurtulmak umudu ile saçma sapan ürünlere, saçma sapan tedavi yöntemlerine yöneleceksiniz biliyorum. Bir çıkar yolu aramak, bir ümit, bir umut... Aynı 3 ay sonra ölecek kanser hastasına sizi iyileştireceğim demek gibi birşey.

    3-) Bu hastalığın tıbbi, kanıtlanmış hiç bir tedavi yöntemi şuan için yok. Hangi vitamin takviyesini alırsanız alın, hangi yöntemi denerseniz deneyin virüs ancak vücudunuzun bölgesel savunma sistemi ile yok edilebilir veya bastırılabilir. Bu yüzden bizim zamanımızda yaptığımız gibi biorezanslara, immün arttırıcı vitaminlere, gel şu tedavi yöntemim var diyen doktorlara ne olur para kaptırmayın. Biz yaptık siz yapmayın. İnanın birşey değişmeyecek giden paranız olacak.

    4-) Maalesef bu virüsü yendim diye birşey yok yada var. Bu bilinemiyor. Çünkü virüsün latent yani uyku modu var. 10 yıl bile uykuda kalabilir. Ne yazık ki virüsün uykuda olduğunu gösteren test yok. Olsa zaten tedavisi bulunmuş olacak. Bu sebepten 50 kez teste para vermenin bir anlamı yok. Özellikle erkek arkadaşlarım; bu testleri yapan özel lablar için sizler sadece maddi bir figürsünüz. Dünya sağlık örgütü bile erkekler için test yok diyor siz hala test negatif diyorsunuz. Yok kardeşim maalesef. He psikolojik olarak iyi geliyorsa test olun. Ama 5 yıl - 10 yıl sonra tekrar siğil çıkınca neden çıktı demeyin. Çıkabilir..

    5-) Doktorlarıda zorlamanın anlamı yok. Onlarda bu kadar artışa şaşkın. Ama yapacakları birşey yok. Ya atılır diyorlar yada atılamaz. Yapacak bir şeyleri yok. Tek yapabilecekleri koter, leep, smear v.s.

    6-) He bide sırf bu hastalığa çalışan klinikler var. Koterci diyorum ben onlara. Eline koter alıp bu işi yapan herkesden uzak durun. İşin ehli doktor bulun. Forumlarda isimleri var. Ben reklam yapmayayım.

    7-) Bana gelecek olursanız; Bu hastalığı ilk öğrendiğimde vücudumda ayrıca 7 cm. Tümörde vardı. Ameliyat oldum ve çok şükür temizim tümör konusunda. Hpv konusundada çok şükür 1 yıldan fazladır bir durumum yok. En azından artık ne yapmam gerektiğini biliyorum. İnanın bu hastalık için 30 binden fazla param gitmiştir. Çok salakça şeyler aldık, içtik, denedik..

    Bide kanser v.s. bişey olmayacak canlar korkmayın. Çok zor yani. İmkansız değil ama çok çok çok zor. Önlem alın yeterli.
    Ayrıca bu hastalık var diyede sevişmekten vazgeçmeyin olum. Sevişmek daha iyi hissettirecek sizi. Tabi korunun belli süre.

    Bide şu paniğinizi kesin biran önce. Valla geçer gider. Belki sonra tekrar geri gelir. Severse gelir bence-)

    Kendinize iyi bakın.

    Selametle.

  2. #2
    Durum
    Offline
    Bergkamp1859 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    15-02-22
    Mesajlar
    106

    Cevap: Sağlıklı Günler Dilerim.

    He şunu yazmayı unuttum. Aslında yazayımmı yazmayayımmı çok düşündüm. Şimdi yazıpta umut vermekte yanlış. Sonra heycanlanacaksınız yada bizi kandırıyor diyeceksiniz bilmiyorum ama size üzüldüğüm için biraz tebessüm vereyim. Sonuçta bizde geçtik bu yoldan.

    Mikrobiyologlar tedavi konusunda çok çalışıyor. Bunlarda en önemlisi synbiotic şirketi. Bilkent Üniversitesindeki biyologlar söylediklerine göre ısrarcı şekilde tedaviyi bulduklarını beyan ediyorlar. Ancak aşı formu maliyetli olduğundan başka bir şekil üzerinden çalıştıklarını aktarmışlardı. Bakalım neler olacak. Haber alırsam size aktarırım mutlaka.

    Tekrar söylüyorum. Sevişmeye devam gençler. Kendisini salak saçma psikolojiye sokmayın-)

    Hepinizi kucaklıyorum:❤️

  3. #3
    Durum
    Offline
    sandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    04-07-23
    Mesajlar
    10

    Cevap: Sağlıklı Günler Dilerim.

    @Bergkamp1859 öncelikle merhaba tekrar tekrar geçmiş olsun hayat bir sınav bizde bu sınavdan geçiyoruz hastalığı yendiğinizi düşünüyorsanız 😀 yaptıklarınızı paylaşabilir misiniz cümleten geçmiş olsun

  4. #4
    Durum
    Offline
    Kyhmt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    26-07-23
    Mesajlar
    41

    Cevap: Sağlıklı Günler Dilerim.

    Bir an önce çıkarsalar da herkes kurtulsa. Takviye gıda almaktan başka bir hastalığa yol açmaktan korkuyorum. Aşı hakkında yeni bilgi aldıkça paylaşın lütfen

  5. #5
    Durum
    Offline
    ruya111 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    20-10-22
    Mesajlar
    98

    Cevap: Sağlıklı Günler Dilerim.

    agzına saglık, ben negatifi alsam da arada psikolojisini tekrar yaşıyordum ama ne zaman o gunleri yokmus gibi saysam daha mutlu oluyorum hayatımı yasamaya bakıyorum, bir sekilde her sey oluyor gidiyor hayat cok hızlı biz napcaz diye dört nala savrulurken hayatınızın en güzel günleri ucup gidiyor, acıkcası ben negatifi almak icin 6 ay çok ugrastım sonra bunu unuttum sadece normal bi kadın olarak duzenli smearlerimi verecegim baska da bi sey yapmayacagım cunku psikolojim her seyden daha degerli

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •