Alıntı eunoria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam öncellikle teşekkür ederim cevap verdiğiniz için fakat lenf bezlerim şiş ve terlemelerim oluyor gece ama ne ateşim ne halsizlik ne bir şeyim var belirti olarak onlar çıkıyor bu yüzden çok korkuyorum sürekli düşünüyorum kbb'a gittiğimde üst solunum enfeksiyon dedi ama yani geçmedi daha bugün öksürüğüm geçti.. gece terlerim diye uyuyamıyorum iyice, intihara kadar kalkıştım bu düşüncelerim yüzünden bu testi yaptırmam için nereye gitmem gerekiyor nerede yaptırabilirim devlette yaptırabiliyor muyum herhangi bir bilginiz var mı?
hepimiz benzer anksiyeteleri dönem dönem yaşadık, merak etme bişey cikmayacak. öksürük ve hiv çok olası değil kaldı ki, sadece lenf şişliği değil yaşadığınız o yüzden üsyedir.

evet kandan bakıyorlar ücretsiz, aile hekiminiz bile bakar. kendisine öykü anlatmak istemezseniz diş ameliyatı olacağım, merkez istiyor vs diyip de yaptırabilirsiniz. ertesi gün enabızdan bakabilirsiniz.