Daha Fazla Sonuç Yok

2 Ziyaretci Mesajı

  1. Cevapla
    Kuzum inan bana herşey düzelecek. Kıyamam sana🌸 Ben bekârım, 33 yaşındayım. Dolayısıyla bebek düşüncem yok, ama sen eminim ki bütün bunları geride bırakacak ve anne olacaksın❤ Sakın stres yapma, her kadının başına gelebilecek bir olay. Keşke olmasaydı ama bilemiyorsun, düşünemiyorsun. Kesinlikle 13 yaşından itibaren herkes aşılanmalı, cinsellik tabu olarak görülse de yaşanıyor çünkü. Olan da biz kadınlara oluyor..
    ama biz çok güçlüyüz ve bilinçliyiz, doktor kontrollerinde herşey normale dönecek, Mesut Polatın muayenesine baktım benim oturduğum yere de çok yakınmış. 😊 Ben içerenköyde oturuyorum. Stres yapma, doktorunun söylediğinden dışarı çıkma çiçeğim hpvnin anne olmakla bir ilgisi yok, en azından gebeliğe kadar korunun sonrasında hayırlısıyla bebiş olur inşallah. Biz bunu aklayacağız sadece buna inan biraz sabret herşey geçecek❤❤❤
  2. Cevapla
    Selam çok teşekkür ederim mesajınız için. Ben şuan deflagyn kullanıyorum. Gebelik istiyorum ancak korkuyorum cin1 geldi en son bana da. Süreciniz nasıl gidiyor? Haziran da doktora gideceğim Şadıman Kıykaç Altınbaş doktorum. Ancak o iyileşme olsun öyle gebelik düşün demişti. Jineonkoloğa gittiniz mi ? Bir de ona gitmeyi düşünüyorum. Son olarak Süleyman Akhan hoca ya mail atmıştım o da gebe kal demişti sizin doktorunuz gibi.
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 2 of 2
regina Hakkinda

Temel Bilgiler

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
48
Günlük Ortalama Mesajlar
0.57
Ziyaretci Mesajı
Toplam Mesaj
2
En yeni mesaj
03-07-24 08:07
Genel Bilgiler
Son Aktivitesi
Bugün 08:07
Üyelik tarihi
04-05-24
Tavsiye Puanı
0
Design by Makay @ vBulletin Türkiye