Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: kronik servisit + skuamoz metaplazi

  1. #1
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    06-05-24
    Mesajlar
    79

    kronik servisit + skuamoz metaplazi

    arkadaşlar bende kronik servisit ve skuamoz metaplazi çıktı. işlem sırasında bu yaranın da yakıldığını söyledi doktorum. skuamoz metaplazi çıkan var mı aranızda bu endişelenilecek bir şey mi? kronik servisit ve skuamoz metaplazi ve enfeksiyonun yakılması hamileliğe engel bir durum mu ?

  2. #2
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    18-03-24
    Mesajlar
    74
    nihayetinde cin görülmemiş, bu iyi bir şey, enfeksiyonun yakılması da sonuçta müdahale edilmiş anlamına geliyor bu nedenle (çok yetkin bilgi sahibi değilim yanlış yönlendirmek asla istemem ama) endişe etmeni gerektirecek bir şey olduğunu kesinlikle düşünmüyorum (asetowhite alanlar zaten ya cin ya da skuamoz metaplazi, servisit oluyor, cine kıyasla böyle olması çok daha iyi ben de kolposkopi yaptırdım ve bi bölge görüldü, şu an umarım benim de servisit veya metaplazi çıkar diye düşünüyorum, cin olmaması yeterli…) kaç biyopsi alınmıştı sizden?

  3. #3
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    06-05-24
    Mesajlar
    79
    bende 4 yerden alındı 2 yerde cin1 çıktı. Enfeksiyona bağlı rahim ağzı yarası olmuş doktor öyle söyledi ve orayı yaktığını söyledi acaba yakmak hamileliğe engel mi bir bilginiz var mı? ve kronik servisit, endoservisitti benim kronik olan yakıldığı halde kendi başına tekrarlar mı bilgini var mı acaba ? skuamoz metaplaziyi doktora sorduğumda birçok kişide olduğunu endişelenecek bir şey olmadığını söylemişti o da mı enfeksiyon türü acaba benim bilgim yok. kusura bakmayın çok soru sordum ama günlerdir içim içimi yiyor çünkü doktorum onlar normal şeyler diyor sadece ama hamileliğe engel bir durum oluşturur mu ondan korkuyorum

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Design by Makay @ vBulletin Türkiye