Daha HPV teşhisi almadan önce, koltuk altım ve sol göğsümün birleştiği yerde zaman zaman acı/hafif bir rahatsizlik hissetmeye başladım. Tabi Kalpten suphelenip bir problem olup olmadığını görmek için kardiyolojiye gidip testler yaptırdım; ancak her şey temiz çıktı. Aradan bir iki hafta gectikten sonra genel jinekolojik kontrolum sonrasi HPV olduğumu öğrendim ve vücudumu daha yakından takip etmeye başladım. Bu süreçte, kasık, koltuk altı ve boğaz bölgesindeki lenf düğümlerinde ara sıra hafif bir rahatsızlık hissediyorum hala daha, ancak herhangi bir şişme yok.


Yabancı forumlarda gezinirken, benzer lenf düğümü rahatsızlıklarından bahseden ve sonrasında HPV'den kurtulan kişilerin yorumlarını gördüm. Bazilari Vücudun antikor ürettiginin ve vucudun aktif bir sekilde savastiginin isareti oldugundan bahsetmis.Yine aklimda soru isareti kalmamasi adina doktora da gorunecegim ama oncesinde burada bir sormak istedim.

Aramızda virüsü temizlerken benzer semptomlar (Lenf dugumlerinde hafif aci/rahatsizlik hissi veya sisme) yaşayanlar var mı?