Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kafam Karışıkk Tip11 ve Tip52

  1. #1
    Durum
    Offline
    Heyhey34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13-03-24
    Mesajlar
    6

    Kafam Karışıkk Tip11 ve Tip52

    Merhaba, ilk olarak yasadigim sureci anlatmak istiyorum. Eylul basinda biriyle sevgili oldum. Kasim ayindan itibaren de vajinal enfeksiyon ve kandida gecirmeye basladim. Devamli doktora gidip tedavi oluyordum ve ardindan erkek arkadasimla beraberligimde bu akinti problemi tekrardan oluyordu. En son doktor tavsiyesi ile erkek arkadasimdan candida testi yaptirmasini istedim. Hazir yaptirmisken kapsamli cinsel hastalik testi yaptirdi ve candida negatif, hpv tip11,52 pozitif cikti. Ä°kimizde de herhangi bir sigil yok. Benim de candida problemim pamuklu ic camasiriyla cozulmus oldu ama simdi karsimda hpv var. iliskimiz bu durumdan kisa bir sure sonra sonlandi ama kim kimden kapti, ne oldu bilemiyorum. Her ikimizinde onceden baska insanlarla beraberlikleri olmustu. Simdi ise benim kafamin karisik oldugu kisim:
    1- Bir haftadir Abay Pharma Ahcc kullaniyorum. Gunde 3 kapsul ama 6 alanlar var. 6 mi almaliyim?
    2- B-12, propolis gibi takviyeler alanlar var. Ne takviye aliyorsunuz ve hangi guvenilir marka ogrenebilir miyim?
    3- 26 yasindayim, Katem 30 yas altina ucretsiz test yapmiyor. İstanbul'da ucretsiz yapan bir yer biliyor musunuz, baska sehirlerde oldugunu duydum.
    4- Ozel doktora gitmek benim icin zorlayici olacak, İstanbul'da devlet hastanesinde onereceginiz biz Kadin Hastaliklari doktoru var midir? Kandida surecimde hicbir doktor boyle bir belirti gosterdigimi soylemedi ve smear testim de temiz cikmisti. Beni bilerek uzup, azarlamayacak hassasiyette bir profesyonele ihtiyacim var… Zaten psikolojik olarak yiprandim.
    Tesekkur ederim simdiden cevaplariniz icin.

  2. #2
    Durum
    Offline
    Sally - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    26-08-23
    Mesajlar
    8
    Selam bendede ayni sorun var hpv pozitif fakat sigil asla yok agustosda tekrardan bi test olucam insallah gitmisdir hala daha sigil yok iyi ki kotumu onuda bilmiyorum kasintim tekrardan geldi bayadir yokdu bide idarimda vajinanin ic kisminda yanma hisiyati var turkiyede yasamiyorum devlet hastanesini bilmiyorum fakat ozel hastaneden bir doktor buldum turkiyedeki tanidiklarim harika diyor bende gidip gorusucem insallah kutluruz op.dr. Murat öztürk arasdir gorus istersen benim bi arkadasimi tip 18 den kurtardi.

  3. #3
    Durum
    Offline
    Heyhey34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13-03-24
    Mesajlar
    6
    Sally tesekkurler cevabin icin, doktora bakacagim. Sans eseri test yaptirmasak haberim dahi olmayacakti. Su anda benim herhangi bir sorunum yok, ic camasirindan kaynakli diye dusunuyorum ama bilemem tabii. Hpv’nin ne gibi etkileri var sigil disinda bilemiyorum herkes farkli yazmis sanki. İnsallah kurtulacagiz :’)

  4. #4
    Durum
    Offline
    Sally - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    26-08-23
    Mesajlar
    8
    Aynen bende sans eseri test yaptirdim hpv testi aldiklarini bile bilmiyordum ogrenince ben sok. Aynen pamuklu ic camasiri almam gerek galiba insallah ic camisirindandir )) haber ver muhakak yaz buraya bende yazicam cok gecmis olsun bi an once hepimiz eski hayatlarimiza dahada guzel bir sekilde kaldigimiz yerden devam ederiz .

  5. #5
    Durum
    Offline
    Heyhey34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13-03-24
    Mesajlar
    6
    Ben de burada durumu guncelliyor olacagim, sali gunune doktor randevusu aldim. Bugun vajen girisinde bir seyler fark ettim gibi ama henuz sigil mi bilmiyorum, doktordan sonra tekrardan yazarim… :’) sana da cok cok gecmis olsun, iyi olacagimiza inaniyorum. Senin hpv tipi belli mi?

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •