Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Peniste çok hafif yanma ve içi boş kabarcık gibi yapılar

  1. #1
    Durum
    Offline
    Yenecegim12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13-07-23
    Mesajlar
    0

    Peniste çok hafif yanma ve içi boş kabarcık gibi yapılar

    Merhaba, öncelikle herkese geçmiş olsun.Umarım buradaki herkes süreci en kısa sürede atlatır.

    25 yaşında erkeğim. 1 yıl 8 aydır bu virüs ile uğraşıyorum. Sünnet derisinde bulunan 3 siğili gördüğüm an doktora gittim ve kriyoterapiye başladım.

    Yaklaşık 9 seansın ardından siğillerden neredeyse kurtuldum. Sigara ve alkol kullanmıyorum. Beslenmem oldukça düzgün. Siğillerden sonunda kurtulduğum için çok mutluyum. Yayılma çok az oldu, sadece sünnet derisi kısmında biraz. Şu anda çok minik birkaç tane kaldı.Doktor çok küçük olsa bile gel demişti bu yüzden randevu aldım. Yarın sanırım son seansıma gideceğim fakat buradaki arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak adına bir soru soracağım.

    Bu soruyu doktora da sordum. Siğillerin biraz üst kısmında, penisin sol kısmında, hassas ve ince bir deri var. Bu deride bir hassasiyet, çok az bir yanma hissediyorum. Baktığımda bu kısımda gözle görülür net bir şey yok. Fakat sanırım çok çok küçük siğil kalıntıları var.

    Ayrıca bu kısmın üst tarafında, penis baş kısmının sol altında (baş kısımda değil) çok ince bir tabaka halinde ve çok dikkatli bakıldığında görülen şeffaf, hafif çıkıntılı sanki içi boş keselerden oluşan bir kısım var. Ellediğimde hiçbir sertlik yok ve dediğim gibi çok dikkatli bakmam gerekiyor. Bu kısımda çok küçük beyaz uçlu sivilce benzeri bir yapı var. Genel olarak bu şeffaf yapı bu beyaz ucun etrafında.

    Ek olarak penisin tam ucunun sol üstünde, kahverengi bir leke var. Aynısı sağ tarafta da var gibi fakat soldaki kısım net görülüyor. Sağ kısım daha şeffaf. Yine ucun yanında ufak kesik gibi bir çukur var. Tam uca paralel halde. Aynısı çok az miktarda sol tarafta da var.

    Dediğim gibi yanma olan kısma gözle baktığımda neredeyse hiçbir şey görmüyorum. Zaten bu his çok az. Kızarıklık bile yok. Çok dikkatli bakmam gerekiyor. Uçtaki çukurluk da erekte iken net görülüyor. Çukur dediğime bakmayın, ufak bir kesik gibi. Acımıyor.

    Doktor hafif yanmanın küçük siğillerden kaynaklandığını, bölgedeki derinin çok ince olduğunu ve yanmanın zamanla geçeceğini,siğilleri yok edene kadar kriyo yapacağını söyledi. Beyaz uçlu yapı için de normal bir yağ çıkıntısı, eğer büyürse uç verip patlar ve yok olur. Endişe edecek bir şey yok. Sadece beslenmene ve uykuna dikkat et dedi.

    Ayrıca kahverengi kısımlar ve çukurlar için de endişelenecek bir durum olmadığını, bu virüsü fazla kafama takmamam gerektiğini, asıl riskin kadınlarda olduğunu, sadece stresten uzak durmamı, iyi beslenmemi ve uyumamı söyledi.

    Doktora güveniyorum ve hak veriyorum.yaklaşık 10 seans kriyo zaten ince olan deriyi daha hassas hale getirebilir.Neredeyse her ay kriyo yaptırdım, iyileşti ve tekrar gittim.Okuduğum kadarıyla tek tedavi yolu bağışıklık sistemini güçlendirmek ve bunu yapıyorum. Fakat ben takıntılı biriyim ve internetteki bilgiler beni korkutuyor. Yanmanın ve lekelerin kötü haberciler olduğu yazıyor. Çukur ile ilgili ise bir bilgi bulamadım. Belirtileri yazdığım gibi hep aynı şey çıkıyor ve moralimi bozuyor.Belki hep orada vardı, dikkatimi yeni çekti. Çok kuruntu yapıyor olabilirim. Hatta kafam sadece orada olduğu için yanmayı bile artırıyor olabilirim.

    Forumda eksikliğini farkettiğim bir bilgi var. Bu virüsü geçiren veya atlatmış erkek arkadaşlar, aranızda yanma,leke veya bahsettiğim çukur gibi sorunlar yaşayan oldu mu? Veya farklı sorunlar yaşayanlar. Kadınlar için daha fazla bilgi var fakat erkekler için daha kısıtlı.

    Ayrıca, bu leke ve diğer şikayetler için sizce başka doktora gitmeli miyim? Korkuyorum, doktorların erkeklerde kanser vs vakalarına neredeyse hiç rastlamadığını biiyorum. Aslında bu durum içimi rahatlatmıyor. Doktorların bu konuda eksik bilgiye sahip olduklarını düşünmemi sağlıyor.

    Kısa yazacaktım fakat en kısa sanırım böyle oldu. Çok dolu ve endişeliyim. Siğillerden kurtulduğuma seviniyorum fakat leke ve yanma beni korkutuyor.

    Okuyanlara ve cevap verenlere çok teşekkür ederim. Gençliğimin bir kısmını esir alan bu virüsten en kısa sürede tamamen kurtulmak ümidiyle.

    Not: Tiplendirme testi yaptırmadım çünkü doktor gerek duymadı. Tipi öğrensem bile tek tedavinin bağışıklığı güçlendirmek olduğunu ve erkeklerde risk olmadığını söyledi.

  2. #2
    Durum
    Offline
    Arya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Admin
    Üyelik tarihi
    06-12-16
    Mesajlar
    7.478

    Cevap: Peniste çok hafif yanma ve içi boş kabarcık gibi yapılar

    aynı konuyu defalarca açmamanızı rica ederim, diğer konu silinecektir bilginize. forumu özenli kullanalım.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •