Alıntı HpvSoru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İşte bu bana çok saçma geliyor.Bir hastalığımız var ve konuda bilgi edinmek için yazıyorum bunlar gerçekten kafama takılan şeyler.Bakin bu hastalığın hayatımız boyunca kaldığı ihtimali daha güçlü şu anda.Yapilan çalışmalar var çünkü.Atanlarda vardır muhakkak ama negatif olmak bunun kesin kanıtı mi bilmiyorum.Bu süreçte virüsün başka yerlerime yayilmamasi icin ya da şu anda karşılaştığım sorunlar mesela makat tahrişi vs bunların çözümü için bu siteyi bende her üye gibi kullanıyorum.Bu virusle daha uzun zaman birlikte olacaksam bununla ilgili diğer insanlarında daha önceden yaşamış ne tür önlemler aldığını öğrenmek benim buradaki amacım kendi bilgi birikimle de başkalarına yardımcı olmaya çalışmak Ekinegemen ve dytbuse gibi arkadaşlar kendi bilgi birikimlerini paylaşıyor.Ben de mümkün olduğunca test vs görünce paylaşmaya çalışıyorum kendi bildiklerimi.Ama sizin davranışınizda psikiyatriste görünün diye kestirip atan dalga geçen,bi sus kardeşim ya diyen ya da yok bide şöyle gibi saçma konuşmalar yapan insanları gördükçe sinirlenmemek elde değil size kimse bunu bana cevap olarak yazın diye zorlamiyor okuyup geçebilirsiniz mesela saçma geldiyse ben ciddi soruyorum ama size saçma geliyorsa okurken yarıda kesip geçin.Piskolojiyi zaten etkilediğini de sizde bu sitedeki herkes de biliyor böyle bir taviri siz haketmiyorsaniz bende haketmiyorum
Ben okur gecerim sorun degil ama yazdiklarinizla zaten tedirgin olan insanlari tetikliyorsunuz. Ustelik mantikli sorular degil. Ben dalga gecmedigimi ve bunu yazarken art niyetli olmadigimi ozur dileyerek belirttim zaten.
Genitaldeki virus hava yoluyla agiza nasil bulassin kurban olayim? Hava yolunu birakim havludan havuzdan saunadan bulastigina dair net kanit yok. Oral iliskiniz varsa bulasir. Karsi tarafin agzinda hpv varsa bulasir. Bakin bunlar zaten net cevabi olan seyler.
Yine genitale dokundun diye baska bir yere bulastiracak olsan genital pozitif olanlarin hepsi agiz ici hpvye de sahip olurdu. Gidip test yaptiranlarda oldu oral yapmayanlarin hepsi negatif.
Ya da dus basligindan bulasir mi diye sormussunuz bulasmaz sayin okuyucu BU LAS MAZ. SU YOLUYLA TASINMAZ.
Sordugunuz sorunun mantiksizligini soyle dusunun. Ornegin suyla tasiniyorsa siz ic camasirida giyiyorsunuz degil mi sonucta tene temas ediyor ve genitale degen kisim makatada dokunuyor. O zaman herkesin makat sigili olmasi lazim? Öylemi hayir. Ha iliskisi olmadigi halde makat sigili olan var mi? Var. DEMEK ISTEDIGIM BAZEN NE YAPARSAN YAP SONUC DEGISMEZ. ÖNLEMLERDE BIR YERE KADAR.