Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hpv türleri

  1. #1
    Durum
    Offline
    Nurse&midwife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13-02-23
    Mesajlar
    2

    Hpv türleri

    Merhabalar arkadaşlar Burda yeniyim ,1,5 senelik evliyim kendim hemşireyim okb hastasıyım bu yüzden korkudan yaptırdığım bir testti,hpv 62 türü varmış ben de doktor kolposkopi önerdi düşük risk ama için rahat etsin dedi olay neler önerirsiniz negatife dönmek için ya da bu türe maruz kalan başka kimler var neler yapabilir öğrenmek istiyorum sadece

  2. #2
    Durum
    Offline
    Portakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    07-06-22
    Mesajlar
    130

    Cevap: Hpv türleri

    Merhabalar geçmiş olsun. Öncelikle eşiniz de test vermesi gerekir. Onda da olup olmadığı da önem arzeder. Sonra bir süre cinsel perhiz uygulamanız lazım. Çünkü atlatan pinpon etkisi ile tekrardan bulaşma söz konusu olmasın eşinden.

    Yani tipin önemi yapacağın şeyler karşısında önemi yok. Çünkü aynı önlemleri alıyoruz. Ahcc günde 6 kapsül olacak şekilde kullanıyoruz. İnteenetten alabilirsiniz bu ürünü çoğu kişi burada alva suplement den time healt markasını kullandı kullanıyor. Temizlik için jilet asla kullanmayacaksınız. Bağışıklık güçlendirici şeyler tüketin. Günde 2 kupa Yeşilçay. Sabah kahvaltı da 4 5 yeşil biber. Sarımsak kiwi brokoli bu tür yiyeceklere hayatınız da yer vermeye başlayın fazlasıyla.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •