Merhaba yaklaşık 1 yıl önce hpv 16 olduğumu öğrendim. Öğrendikten sonra mevcut ilişkim bitti, ben iyileşmek üzere tüm beslenmemi değiştirdim, 4 aydır spor yapıyorum, takviye alıyorum, ahcc kullanıyorum, cimsel perhiz yapıyorum, gardasil aşımı oldum. Çok stresli bir hayatım var buna rağmen stres yapmamaya çalışıyorum. Belki negatife dönmüşümdür diye umut ediyordım ama 2 ay önce yaptığım testte hala pozitiftim. O pozitifi gördükten sonra ruh halim psikolojim biraz daha sarsıldı ama hala güçlü durmaya çalışıyorum.

Ama bir hata yaptım ve bunca zaman bu konuda bu kadar katı olmama rağmen cinsel birliktelik yaşadım. Hala anlam veremiyorum nasıl yapabildim, neden onu uyarmadım o kadar yıkılmış durumdayım ki. Hpv öncesinde bile tek gecelik bir ilişki yaşamamıştım. Yaşayanları yadırgadığımdan değil ama ama ben yapmamıştım işte. Bu konuda ne anlatsam da kendimi aklamayacak biliyorum. Yinede bana düşüncelerinizi açıklıkla ve acımadan söylemenize ihtiyacım var. Ben ne boyutta bir hata yaptım? Bunu düzeltmek için yapabileceğim bir şey var mı?

Bu arada siğilim yok. Doktorum her gittiğimde bana anlamsız gelse de korunarak beraberlik yaşayabileceğimi söylerdi. Biz de korunduk ve ten teması sanırım hiç olmadı. Ve penetrasyon başlar başlamaz ben olayın farkına vararak konuyu kapattım, sürdürmedim.
Öncelikle karşımdakini sonra kendimi ne boyutta bir tehlikeye attım? Fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var.