Alıntı Arya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun, sana istediğin açıklık ve acımasızlık ile (öyle yazdığın için böyle diyorum) söyleyebilecek bir şeyimiz aslında yok. Yani biraz araştırdıysan hpv'nin tıbbi çözümü henüz yok. Tek tip taşıman bence iyi, birden fazla olsa daha çok uğraşacaktın. Ha tip 16 uğraştırır tek başına orası öyle, ama bu atamayacağın veya sana acımasızca bir gerçek verebileceğimiz bir anlama gelmiyor Bence hpv ile alakalı en acımasız şey; bu sürecin hemen bitmiyor oluşu ve sabır gerektirmesi. Kendine 1 - 1 bucuk yıl vermeni öneririm. İmkanın varsa da ahcc kullanmanı öneririm, çünkü tip 16 biraz dirençlidir bağışıklığı üst düzeye çıkarmak lazım. İmkanın yoksa da mutlaka imutor, arwell tarzı bir bagısıklık yükseltici alabilirsine eczaneden. Bunlar seni negatif yapmaz yani öyle bir görevi yok ahcc gibi ama en azından bagısıklıgının cok düşmemesini sağlar.

Ayrıca 4 aydır spor yaptığını yazmışsın hayat tarzı değiştirmek amacıyla. 2 ay önce de test yapmışsın. Yani aslında hpv olduğunu öğrendikten 2 ay sonra mı negatife dönmüş müyüm diye test yaptın? bunu merak ediyorum ama hem 2 ay hem de 4 ay negatife dönmek için çok kısa bir süre... yaptıklarını yapmaya devam et sigara alkol ve jilet de kullanma epilasyon amacıyla. Ahcc kullanacaksan 8-9 ay sonra, kullanmayacaksan 1 sene sonra test yaptır. 3-5 ayda negatife dönmek zor.
Aslında belki yanlış anlaşılma olmuş olabilir ben hpv teşhisimi yazıda belirttiğim gibi 1 yıl önce aldım. O zamandan beri dediklerinin hepsini yapıyorum. Yani eylül 2021de teşhis aldım ve ağustos 2022ye kadsr geçen 11 aylık süreçte negatif olmayı umarak test yapmış ve hala pozitif olduğumu öğrenmiştim. Ahcc'yi de 9 aydır aktif olarak kullanıyorum. Bu süreçte bilinçsizce yaptığım tek şey konuda anlattığım gibi cinsel perhizde olmama rağmen yaşadığım bu cinsel birliktelik oldu. Oldukça endişeliyim bu konuda da.