Sayfa 9 Toplam 9 Sayfadan BirinciBirinci ... 789
Toplam 87 adet sonuctan sayfa basi 81 ile 87 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sağlik ocağinda yapilan ve bağişiklik hakkinda bilgi veren testler

  1. #81
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    06-07-24
    Mesajlar
    39
    Detaycı merhaba, bu konudaki tüm yazdiklarini okudum kendimce yorumladim degerlerimi ama rica etsem lütfen sende yorumlar misin

  2. #82
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    06-07-24
    Mesajlar
    39
    Parantez içine normal araliklarini yazicam test verdiğimiz yere göre araliklarin değiştiğini gordugumden dolayi
    Crp 8.9
    Ferittin 25 (13-150)
    Folat 12.1 (3.9-26.8)
    HbA1c 4.8 ( 3.5-5.6)
    Romatoid factor 7 (0-14)
    Serbest T3: 2.33 (2-4.4)
    Serbest T4: 11.7 (8.6-17.7)
    TSH 1.97 (0.27-4.3)
    B12 648 (232-1245)
    tGFH <90
    ALT 19 (<37)
    Albumin 44 (35-52)
    ALP 51 (35-110)
    AST 20 (<37)
    Bilirubin Direct 0.23 (<0.3)
    Bilirubin Total 0.54 (<1.1)
    Demir 46 (30-160)
    Demir BK total 409 (220-428)
    Fosfor 3.6 (2.6-4.5)
    GGT 10 (5-36)
    Glukoz 64 ( 74-106)
    HDL kolestrol 101 (40-60)
    Kalsiyum 10 (8.4-10.2)
    Kolesterol 224 (120-200)
    CK 33 (<170)
    Kreatinin 0.76 (0.5-0.9)
    Ldl Kolesterol 106 (70-130)
    Potasyum 4.2 ( 3.5-5.5)
    Sodyum 142 (136-145)
    Trigliserit 86 ( <150)
    Üre azotu 10 ( 6-10)
    Ürik asit 4.3 (2.4-5.7)
    Eğer yorumlarsan çok mutlu olurum Detaycı.

  3. #83
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    06-07-24
    Mesajlar
    39
    D vitamini yarın hastanede vericem. Virüsü alma zamanim bence 2022 Eylül ekim ayları. Ahcc geldi bugün 3 gram basladim. 5 gündür doktorun verdigi 1 gramlik Ahcc tuketiyordum. Tahlilleri dün verdim vitaminler ve aldigim oncesinde 5 gün aldığım 1 gram ahcc tahlillerde yanlis somuc dogmasina sebep olur mu acaba. T1 T2 oranına baktirasim var. Seneye bu zamanlar atlatirim dmi Detaycı.

  4. #84
    Özel Üye
    Üyelik tarihi
    14-01-22
    Mesajlar
    688
    Kan değerlerin çok iyi
    Haftada 3 kez K2 takviye alabilirsin

  5. #85
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    06-07-24
    Mesajlar
    39
    Alıntı Detaycı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kan değerlerin çok iyi
    Haftada 3 kez K2 takviye alabilirsin
    Çok teşekkür ederim Detaycı

  6. #86
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    18-05-24
    Mesajlar
    33
    Alıntı Detaycı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aşı olduysan ve D vitamini de alıyorsan 1 yıla atarsın. Bu arada smear testlerin temiz gelir. Sporu ihmal etme.
    mesela ben aşılarımı tamamladım, hayatım boyunca spor yaptım ve yapıyorum, beslenmeme takviyelerime dikkat ederim rutin kan tahlillerimi yaptırırım her şey güzel çıkar, beslenmeme takviyelerime dikkat ederim d vitamini ve birçok şey daha kullanırım. 1.5 senedir negatif olamadım ben de bunu anlamıyorum böyle olunca tüm bunlara rağmen negatif olamadığım için daha da olamazmışım gibi geliyor öyle bi psikoloji içindeyim

  7. #87
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    31-05-24
    Mesajlar
    11
    hayatınız stresli mi peki? tüm bunları yapıp negatif olunamamasının sebebini stresli bir hayatla açıklamıştı youtube da izlediğim bir doktor.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Design by Makay @ vBulletin Türkiye