Arkadaslar merhaba oncelikle , onceden bu forumda bir baslik acip arkadaslardan yardım almıstım, cok tesekkur ederim sizlere.

Ancak suan da sizlere danismak istiyorum. Istanbul beylikduzu tarafında ikamet ediyorum. Oncesinde bir devlet doktoruna gittigimde bir tane sigilimsi bir lezyonla karsilastigini HPV oldugumu verrutol kullanmamı tavsiye etti. Kullanmadım kiz arkadasimla da durumu gorustuk. Islerimden dolayi bir islem yaptiramadim. Tam evet islem yaptirayım dedigim sirada , genital bolgede herhangi bir lezyonla karsilasmadigimi fark ettim. 5-6 haftadır ( belki de daha uzun sure )herhangi bir lezyon ile karsilasmiyorum. Forumdan okudugumdan anladigim kadarıyla da vucut bagisikligiyla kendisini temizleyebildigi yazıyordu. Uzun suredir cinsel birliktelik yasamadik.

Sizlere sorum benim bu virusu vucudumdan atmis olma ihtimalim var midir? Ya da uyku donemi gibi bir donem mi yasiyorum? AHCC vesaire kullanmadim. Nasil teyit edebilirim atlatip atlatmadigimi? Bilinen bir lab veya bir testi var midir kesin sonuc icin? Erkegim istanbul beylikduzu taraflarındayim. Yardimci olabilirseniz cok minettar olurum. Tesekkurler.