Evet 7-8 ay yazacaktım pardon, ay yazmayı unutmuşum

Ahcc olarak kendim kullandığım ve forumdaki arkadaşların da kullandığını öneririm tabii ki, negatif yapıyor çünkü en önemli önerme sebebim budur, başka bir şey değil. Time health marka ahcc, türkiye distribütörü alva supplement'tan alabilirsin internet sitesi vs. var. Yardımsever ve güvenilir insanlardır, şüphen olmasın, forumu da bilirler, beni de bilirler Türkiyede 2-3 yıldır ahcc var, önceden yoktu yurtdışından getirmeme yardım etmişlerdi.

sigillerin kendi kendine kaybolmasını beklemeni tavsiye etmem, böyle bir şeyi tavsiye etmiyoruz zaten, ordaki bulaş yükünü gösteriyor onlar... ayrıca koter değil kriyoterapide yaptırabilirsin daha basit bir işlem dermatologların hepsi yapıyor. iyileşme süreci de kısacık kotere göre.

cinsellik yaşamanı da hiç önermem. kız arkadaşınıza bulaştırmış olabilirsiniz zaten, o da kontrole gitsin doktora smear testi yaptırsın + özel bir laboratuvarda (gelişim tıp lab, mavi lab, ahenk lab tarzı yerler) hpv dna genotipleme testi yaptırsın smear alınması gibi o da sistem olarak, en azından hpv var mı ve kaç tip hpv var ögrenmiş olur. Bu dönem cinselliği aklınızdan komple cıkarın yolun cok basındasınız, hem cinsellik olsun hem negatif olmaya çalışayım fikri beraber yürümesi zor bir fikir, süreciniz uzayabilir, ahcc kullanırken yapılmaması gereken bir şey.