Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Anormal HPV hikayem

  1. #1
    Durum
    Offline
    Nick.Tefere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    08-09-22
    Mesajlar
    9

    Anormal HPV hikayem

    Pandemiden önce penis kök kısmında bir tane ve ayalarda 1 tane olmak üzere 2 tane siğil keşfettim. HPV yi bilmeden tanımadan üzerinden 2-3 yıl geçti. yüzümde bir siğil vardı bunun araştırmasını yaparken genital bölgemdeki siğillerin HPV olabileceğini geçte olsa keşfettim ve hemen mavi lab beylikdüzü şubeye gidip test verdim. Sürüntü testi için numuneyi kendim aldım, öyle dediler. Bence bu işi bilen birinin alması gerekirdi ama... neyse... ben kendim alınca numuneyi resmen kazıdım, siğilleri ve genital bölgeden lab teknisyeninden daha iyi aldığımı düşündüm ve sonucumu beklemeye başladım. Sonuç negatif geldi. tatmin olmadım ve Hakan Bey e göründüm. kendisi siğillerin kesinlikle hpv olduğunu ve yaktımam gerektiğini söyledi. yaktırarak örnekleri lab a gönderdim ve sonuç Tip 11. Doktorum rahat ol dedi, makata penis kafasına gitmez, kanser yapmaz dedi. kendime iyi bakmamı 3 ay sonra kontrole gelmemi istedi. yayılmışsa yeniden yakarız dedi. AHCC günde 2 kapsul kullanmamı söyledi. Eşime geçirme olasılığım çok düşükmüş. Eşimle bu süre zarfında sürekli beraberdik. Bugün doktora gitti Smear testi yaptı, sonuçlar 10 gün sonra çıkacak. doktor çok detaylı incelemiş ve tertemiz ,lezyon yok. rahat ol demiş.
    Arkadaşlar, ben 3 yıldır, bu vürüs vücuduma girdiğinden beri, hep jilet kullandım, sürekli alkol aldım, (sigara yok) hiç birşeye dikkat etmedim ama çoğalmadı. öğrendikten sonra penisime doğru bakmaya korkuyorum, halisülasyonlar görüyorum orada hep siğil karşıma çıkacakmış gibi geliyor. makata yayılmasından çok korkuyorum. ya birde içeri girerse? hayatıma çeki düzen vermeye karar verdim. Alkol - sosyal içiçi olacam, yeşil çay içecem, AHCC 2 kapsul kullanmam yeterli olur mu, herkes 6 kapsul alıyor. acaba doktor neden 2 kapsul dedi günde. bana başka ne önerirsiniz. herkese bu yolda bol şans diliyorum.

  2. #2
    Durum
    Offline
    Arya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Admin
    Üyelik tarihi
    06-12-16
    Mesajlar
    7.480

    Cevap: Anormal HPV hikayem

    Erkeklerin bazılarında cogalmıyor, ilk defa duydugum bir hikaye değil. Forumda bazı kişiler yaşıyor bunu. Mesela 1 kere sigil cıkmıs ama sonra cıkmamıs... Ya da 2 kere cıkmıs ama sonra hiç çıkmamış. Kişi ne zaman negatif oldugunu da bilemiyor böyle olunca... Şanslısın ama sigil derdin fazla olmayacak.
    Fakat ben Hakan beye katılmıyorum eşinle korunmasız ilişki yaşadıysan/yaşıyorsan 3 yıl önce de bulasmıs olabilir. Eşine test yaptırabilirsiniz gelişim tıp lab, mavi lab, ahenk lab gibi yerleri arayıp kadınlar icin hpv dna genotipleme ücretini sorun 14 veya 21 tipe bakılsın. Pahalanmıştır biraz, benim zamanımda 5 yıl önce 300 tl idi...

    Neyse hpv'den kurtulmak için amerikada yapılan deneylerde günde 3gram ahcc kulllanıldı bu da time health marka ahcc için 6 adete tekabul ediyor.
    Sen hangi ahcc'yi kullanacaksın bilmiyorum ama negatif yapan bir şey kullan, boşa gitmesin, time health'i de deneyebilirsin alva supplement türkiye distribütörü ve forumca hep onu kullanıyoruz, ben onunla negatif oldum mesela...

    2 kapsül sadece 1 grama gelir, yeterli mi bilmiyorum bence degil.. doktorun sorabilirsin..
    Biz deneylere göre hareket ettiğimiz için negatif olduk, deneylerde 3 gram (time health 6 adet) kullanıldı, biz de 3 gram kullanarak negatif olduk, aslında olay bu.
    Karar sana kalmış ama eşine de mutlaka baktır derim...

  3. #3
    Durum
    Offline
    Nick.Tefere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    08-09-22
    Mesajlar
    9

    Cevap: Anormal HPV hikayem

    Arya mesajın için teşekkür ederim. AHCC kullanmaya başladım. günde 6 kapsül. Bunun yanı sıra ne alınması gerekiyorsa alıp bu hastalıktan kurtulmak için savaş vereceğim. kan testi yaptırıp bağışıklığımda nelere baktırmam gerekiyor. D vitamini, B 12, başka değerler nelere baktırmalıyım. genel cerraha çıksam çok önemsemeyebilir. sizlerin tavsiyesi daha yararlı olabilir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •