Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hpv Li çiftler ne yapmalı

  1. #1
    Durum
    Offline
    Asdf3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    01-09-22
    Mesajlar
    1

    Hpv Li çiftler ne yapmalı

    Kız arkadaşımla beraber hpv liyiz doktorların bazıları seks yok dedi bazılarıda kondom lu dedi ama yazılara baktığımda kondomun hpv den korumadığı yazıyor o zaman kondomsuz seks ile ne farkı kalıyor eşi ile beraber bu hastalığı atlatıp negatif test sonucu alan varsa nasıl bir yol izlediniz yardımcı olur musunuz çünkü seksi kesmek pek gerçekçi bir yol değil eşimle benim için

  2. #2
    Durum
    Offline
    Arya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Admin
    Üyelik tarihi
    06-12-16
    Mesajlar
    7.480

    Cevap: Hpv Li çiftler ne yapmalı

    Kondom hpv'den neden korumuyor çünkü kondos sadece penisi saran bir şey. Peki erkekte sigil kondomun temas etmediği bir bölgede ise ve bu partnerin vücuduna değerse? Ya da bir diğer bakış açısıyla; kadında sigil çıkan yer erkeğin kondom taktıgı yerle temas etmiyor ama genital bölge dediğimiz alanla temas ediyorsa, işte bingo sigil bulaşır. Ve her zaman bu sigilin belirgin olması gerekmiyor, bazı sigiller henüz o kadar kücük olur ki göremeyebiliriz bile. Siğil yok ise bulaş ihtimali düşer ama dediğim gibi gerçekten sigil yok mu var mı bazen göremeyiz, o yüzden dikkatli olmalısınız.

    Siz bilirsiniz karar sizin ama hpv'yi besleyeceksiniz muhtemelen ve pinpon etkisi ile birbirine bulaştırma durumu var sürekli... Ne diyeceğimi bilmiyorum.
    Kondomsuz seks yapmaktan ne farkı var ki diyip kondomsuz devam edecekseniz şahsi fikrim 1-2 yıl sonra hala hpv neden geçmedi bizde diye üzülmeyin, sadece bir uyarıdır. sevgiler.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •