Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Vücut bağışıklığı

  1. #1
    Durum
    Offline
    canzerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    30-06-22
    Mesajlar
    5

    Vücut bağışıklığı

    Arkadaslar merhaba oncelikle , onceden bu forumda bir baslik acip arkadaslardan yardım almıstım, cok tesekkur ederim sizlere.

    Ancak suan da sizlere danismak istiyorum. Istanbul beylikduzu tarafında ikamet ediyorum. Oncesinde bir devlet doktoruna gittigimde bir tane sigilimsi bir lezyonla karsilastigini HPV oldugumu verrutol kullanmamı tavsiye etti. Kullanmadım kiz arkadasimla da durumu gorustuk. Islerimden dolayi bir islem yaptiramadim. Tam evet islem yaptirayım dedigim sirada , genital bolgede herhangi bir lezyonla karsilasmadigimi fark ettim. 5-6 haftadır ( belki de daha uzun sure )herhangi bir lezyon ile karsilasmiyorum. Forumdan okudugumdan anladigim kadarıyla da vucut bagisikligiyla kendisini temizleyebildigi yazıyordu. Uzun suredir cinsel birliktelik yasamadik.

    Sizlere sorum benim bu virusu vucudumdan atmis olma ihtimalim var midir? Ya da uyku donemi gibi bir donem mi yasiyorum? AHCC vesaire kullanmadim. Nasil teyit edebilirim atlatip atlatmadigimi? Bilinen bir lab veya bir testi var midir kesin sonuc icin? Erkegim istanbul beylikduzu taraflarındayim. Yardimci olabilirseniz cok minettar olurum. Tesekkurler.

  2. #2
    Durum
    Offline
    Arya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Admin
    Üyelik tarihi
    06-12-16
    Mesajlar
    7.478

    Cevap: Vücut bağışıklığı

    5-6 haftadır lezyon olmaması virüsü vücudunuzdan attıgınızı göstermez ki. 5-6 hafta nedir ki, hiçbir şey... İnsanlar 7-8 bekliyorlar sigil / lezyon çıkmasın ve umutlanalım virüsü vücuttan attık diye..

  3. #3
    Durum
    Offline
    canzerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    30-06-22
    Mesajlar
    5

    Cevap: Vücut bağışıklığı

    7-8 derken ayi kastettiniz sanirim. Peki herhangi bir takviye kullanmadan mumkun mudur acaba vücuttan atma durumu? Ahcc mi onerirsiniz? Veyahut bu sigiller bu vucut bagisikligina bagli olarak koter vs yaptirmadan kaybolabilir mi?

    Ayrica kiz arkadasimla cinsel iliski durumu anlattiginiz gibi kondom ve boxer ile beraber mi yapilmali? Gorunen lezyon yokken sadece kondom mu kullanilmali? Fikirlerinizi alabilir miyim?

  4. #4
    Durum
    Offline
    Arya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Admin
    Üyelik tarihi
    06-12-16
    Mesajlar
    7.478

    Cevap: Vücut bağışıklığı

    Evet 7-8 ay yazacaktım pardon, ay yazmayı unutmuşum

    Ahcc olarak kendim kullandığım ve forumdaki arkadaşların da kullandığını öneririm tabii ki, negatif yapıyor çünkü en önemli önerme sebebim budur, başka bir şey değil. Time health marka ahcc, türkiye distribütörü alva supplement'tan alabilirsin internet sitesi vs. var. Yardımsever ve güvenilir insanlardır, şüphen olmasın, forumu da bilirler, beni de bilirler Türkiyede 2-3 yıldır ahcc var, önceden yoktu yurtdışından getirmeme yardım etmişlerdi.

    sigillerin kendi kendine kaybolmasını beklemeni tavsiye etmem, böyle bir şeyi tavsiye etmiyoruz zaten, ordaki bulaş yükünü gösteriyor onlar... ayrıca koter değil kriyoterapide yaptırabilirsin daha basit bir işlem dermatologların hepsi yapıyor. iyileşme süreci de kısacık kotere göre.

    cinsellik yaşamanı da hiç önermem. kız arkadaşınıza bulaştırmış olabilirsiniz zaten, o da kontrole gitsin doktora smear testi yaptırsın + özel bir laboratuvarda (gelişim tıp lab, mavi lab, ahenk lab tarzı yerler) hpv dna genotipleme testi yaptırsın smear alınması gibi o da sistem olarak, en azından hpv var mı ve kaç tip hpv var ögrenmiş olur. Bu dönem cinselliği aklınızdan komple cıkarın yolun cok basındasınız, hem cinsellik olsun hem negatif olmaya çalışayım fikri beraber yürümesi zor bir fikir, süreciniz uzayabilir, ahcc kullanırken yapılmaması gereken bir şey.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •