Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: nasıl sakinleşebileceğim?

  1. #1
    Durum
    Offline
    ilayda1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    08-08-22
    Mesajlar
    25

    nasıl sakinleşebileceğim?

    herkese yeniden merhaba.

    sürecimden daha önce bahsettim, o yüzden pek detay yazmayacağım şu an fakat size yöntemlerinizi sormak istediğim bir konu var.

    henüz tipleme testi sonucumu almadım. test sonuçlarından önce görüşmemize gerek yok diyen doktoruma birkaç gün sonra “bende siğil var” diye muayeneye gittim. siyah nokta gibi bir şeyim vardı ve zamanla deri üstüne çıktı, kabarıklaştı. siğil olmayabilir dedi doktor ama yine de yaktı. bu süreçte şüphelendiğim iki ayrı şey daha vardı: birini cımbızla çıkardı, gerçekten siyah noktaydı, diğerinin de ben olduğunu söyledi.

    1 ay öncesinde genital bölgemde hiç ben yokken şu an 3-4 yeni kahverengilik var. (ben gibi) ayrıca bir de molluscum belası var başımda.

    sık sık genital bölge kaşıntım oluyor ama doğru düzgün epilasyon yapamadığımdan kaynaklı da olabilir tabii, ben bunu bile yeni bir lezyon mu acaba diye yorumluyorum.

    sürekli doktorlar ve erkek arkadaşım tarafından çok abarttığım söyleniyor. doğru, abartıyorum ama elimde değil. günde 5 kere kendimi muayene ediyorum. bu forumun faydasını çok gördüm ama burayı kullanışımla bile kendime eziyet ediyorum. oral hpv hiç bahis değilken buradaki bir başlıktan şüphelendim ve sürekli ağzımın içini fotoğraf çekiyorum, acaba oral hpv de var mıdır bende diye.
    aldara ile ilgili genel iyi yorumlar var, türkiye’den onu getirtiyorum bir arkadaşıma. bir de en kısa sürede aşı olacağım. (türkiye’deki fiyat buraya kıyasla çok iyi, burada dozu 130 euro.)

    ne olur bana yardım edin. nasıl sakin olabilirim, siz kendinizi ne sıklıkta muayene ediyorsunuz?

    bu öyle travma ki, bir daha ne zaman seks hayatım olur bilmiyorum. ya da negatif olsam bile bu kaygıdan kurtulabilir miyim hiç emin değilim.

    bitecek mi arkadaşlar?

  2. #2
    Durum
    Offline
    Arya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Admin
    Üyelik tarihi
    06-12-16
    Mesajlar
    7.479

    Cevap: nasıl sakinleşebileceğim?

    Ben gibi şeyler çıkıyorsa bu hpv'den farklı bir şeydir muhtemelen.
    Molluskumda da daha kırmızımsı bir renkte cıkar sivilce gibi ama değil tam olarak, yuvarlaktır.
    Oral hpv konusu hiç bahsi geçmemişse, durup dururken süphelenme kendinden. Yoktur. Ayrıca oral hpv oral seks yapan her insanda görülmüyor çünkü oral hpv daha zor bulasıyor genital hpv'den, cogu kişide yok yani...

    sigil ya da ben. cıktıkta doktora git ayda 1-2 , ama ben o ben'in olayını anlamadım, hpv'den farklı bir şey o.
    Merak etme cinsel hayatın da normale dönecek ama kendine biraz zaman tanı, burada cogu kişi 1 maks 1bucuk-2 yıl sonra cinsel hayatlarına döndüler..
    Negatif olunca hem cok dikkat ediyorsun hem de korunuyorsun + hpv'yi bildign için buna yönelik de anlıyor insan.. tabi sigil yoksa anlaşılmaz.. tek çaresi çok seçici olmak.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •