herkese yeniden merhaba.

sürecimden daha önce bahsettim, o yüzden pek detay yazmayacağım şu an fakat size yöntemlerinizi sormak istediğim bir konu var.

henüz tipleme testi sonucumu almadım. test sonuçlarından önce görüşmemize gerek yok diyen doktoruma birkaç gün sonra “bende siğil var” diye muayeneye gittim. siyah nokta gibi bir şeyim vardı ve zamanla deri üstüne çıktı, kabarıklaştı. siğil olmayabilir dedi doktor ama yine de yaktı. bu süreçte şüphelendiğim iki ayrı şey daha vardı: birini cımbızla çıkardı, gerçekten siyah noktaydı, diğerinin de ben olduğunu söyledi.

1 ay öncesinde genital bölgemde hiç ben yokken şu an 3-4 yeni kahverengilik var. (ben gibi) ayrıca bir de molluscum belası var başımda.

sık sık genital bölge kaşıntım oluyor ama doğru düzgün epilasyon yapamadığımdan kaynaklı da olabilir tabii, ben bunu bile yeni bir lezyon mu acaba diye yorumluyorum.

sürekli doktorlar ve erkek arkadaşım tarafından çok abarttığım söyleniyor. doğru, abartıyorum ama elimde değil. günde 5 kere kendimi muayene ediyorum. bu forumun faydasını çok gördüm ama burayı kullanışımla bile kendime eziyet ediyorum. oral hpv hiç bahis değilken buradaki bir başlıktan şüphelendim ve sürekli ağzımın içini fotoğraf çekiyorum, acaba oral hpv de var mıdır bende diye.
aldara ile ilgili genel iyi yorumlar var, türkiye’den onu getirtiyorum bir arkadaşıma. bir de en kısa sürede aşı olacağım. (türkiye’deki fiyat buraya kıyasla çok iyi, burada dozu 130 euro.)

ne olur bana yardım edin. nasıl sakin olabilirim, siz kendinizi ne sıklıkta muayene ediyorsunuz?

bu öyle travma ki, bir daha ne zaman seks hayatım olur bilmiyorum. ya da negatif olsam bile bu kaygıdan kurtulabilir miyim hiç emin değilim.

bitecek mi arkadaşlar?