Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Daha yeniyim

  1. #1
    Durum
    Offline
    İyidegilbukız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    04-05-22
    Mesajlar
    9

    Daha yeniyim

    Merhaba arkadaşlar, 6 ay önce siğillerim olduğunu farkettim. Geç kalınmış bir süreç olduğu için 20-30 yakın genital bölgede siğilim vardı. Ve hepsine koter tedavi yaptırdım. Tedavi olalı 1 ay oluyor koter yaralarını iyileştirmek istiyorum fakat ne kadar sürede iyileşir bilmiyorum hiç geçmemesi bu estetik açıdan kötü görüntüsü benim psikolojimi maalesef ki bozuyor yara izlerini en hızlı ve görünmücek şekilde geçiren yöntem nedir? . Ayrıca bu süreçte kimseyle birlikte olmadım fakat ileride hayatıma almak istediğim insana karşı kendimi suçlu ve çok sorumlu hissediyorum korkuyorum yalnız kalmaktan bununla nasıl başa çıkılıyor?

  2. #2
    Durum
    Offline
    azulv2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    03-05-22
    Mesajlar
    30

    Cevap: Daha yeniyim

    merhaba hoşgeldin..bende dün burayı keşfettim 2yıldır aynı sorunla karşı karşıyayım.. evitamini destekli kremler sanırım cok iyi geliyor cilde birazdan gelir arkadaşlar yorumlara umarım iyisindir

  3. #3
    Durum
    Offline
    endişeliyim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    05-05-22
    Mesajlar
    2

    Cevap: Daha yeniyim

    Merhaba 2 yıldır hiç tedavi olmadınız mı ? 2 yıldır testiniz negatife dönmedi mi ? yoksa tedavi olmadığınız için mi 2 yıldır bu süreç devam ediyor ?

  4. #4
    Durum
    Offline
    azulv2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    03-05-22
    Mesajlar
    30

    Cevap: Daha yeniyim

    günaydın merhaba , gittigim doktorda saglıklı bi iletişim kuramadım ..depresyondaydım zaten o süreçte ardından beslenmeme ve sporuma devam ettim sigillerim kendileri döküldü cok minik iz olarak kaldılar tedavimi tamamen tamamlamaya geldim..gereksiz yere geç kalmışım . ama inanın doktorun iletişimi olsun tedavi yöntemi konusundaki belirsiz yaklaşımı ''nasıl uygun görüyorsunuz dedigim de sana kalmış tarzı tutumu '' (suclamıyorum) beni endişelendirip zaten yerinde olmayan psikolojimle daha da karanlıga itmişti .

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •