Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hpv 18 + 45 + siğiller

  1. #1
    Durum
    Offline
    Kullaniciadimibilmiyorum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13-04-22
    Mesajlar
    2

    Hpv 18 + 45 + siğiller

    Herkese merhaba, oncelikle herkes bu hastaligi en kisa zamanda yipranmadan atlatabilmesi dilegiyle .. bir sure once burayi kesfettim ve cok darlandikca gelip okuyup kendimi motive etmeye calisiyordum ama galiba yazma vakti geldi diye dusunup sizlerle konusmak istedigimi fark ettim. 25 yasinda bir kadinim ve yaklasik olarak gectigimiz eylul ekim gibi donemlerde anal cevremde elime gelen kabarciklar oldugunu fark ettim, diyeceksiniz nasil fark etmedin bende acikcasi bilmiyorum bikac gun once agda yapmistim bi sorun yoktu ve ne oldugunu anlamadim, cok onemsemedim o sira biraz kotu donemden geciyordum sonra doktor arkadasimla konusunca hpv olabilecegimi ve test vermemi istedi, kasim aralik gibi devlet hastanesinde testimi oldum ve 18, 45 pozitif geldi.. bir de lgsl sanirim yanlis yazmis olabilirim o cikmis testimde.. ( regl bitmeden 5. Gununde test verdim ve aklima hep hatali cikma ihtimali geliyor, doktora soyleyince hatali yada degil olmasa zaten cikmaz gibi bir sey soyledi) baska bir test daha istedi kolposkopi olmasi lazim, 6 ayda bir test alalim gencsin atlatirsin dedi ve cok korktugum icin o testi yaptirmadim ama yarin gidip randevu alacagim.. Sonunda ahcc kullanmaya basladim ekonomik durumlardan dolayi baslayamamistim ilk kutum bitiyor. Ahcc kullandigimdan beri daha dinc hissediyorum kendimi, sadece sabahlari ac karnina 6 tane hap icerken gozlerim doluyor bazen o kadar beslenme ve her konuda konusunda onerileriniz olursa her zaman dinlemek isterim. Genel olarak modumu yuksek tutmaya ve cok zor benim icin ama tatli yememeye calisiyorum. Onceki donemlerde hep fastfood cola ile beslenen biri olarak suan biraz daha duzene girmis durumdayim, sigara kullaniyordum icmiyorum, spor yapmaya calisiyorum ama istikrarli olamiyorum biraz fazla stresli ve yogun bi meslegim var. sadece bir seyi merak ediyorum sabahlari ahcc kullandiktan 1-2 saat sonra portakal suyu iciyorum ilacin emilimini dusurur mu? Atlatabilir miyim biraz tereddutlerim var, gecen birisiyle konustugumda 18 sigil yapmaz 6 olabilir ama testinde cikmamis olabilir diyince 3 tip suan benimle galiba diye dusundum. Uzun bir yol sanirim ben biraz yoruldum sigillerimin gun gelip cogalip gun gelip kuculmesinden.. az once incelerken bir kez daha genel cerrahiye gitmeye karar verdim ilk donemlerde icerde bi sey yok demisti ama suan kucucuk bikac tane bi sey fark ettim. Gelismeleri yaziyor olacagim.. doktor oneriniz olursa da cok sevinirim. Not; anal seks tecrubem olmadi..
    Vakit ayirip okudugunuz icin tesekkur ederim, kocaman sevgilerle ..

  2. #2
    Durum
    Offline
    Kullaniciadimibilmiyorum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13-04-22
    Mesajlar
    2

    Cevap: Hpv 18 + 45 + siğiller

    Ve eklemem gerekirse 2. Asimi da oldum haziranda son asimi olacagim.

  3. #3
    Durum
    Offline
    Arya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Admin
    Üyelik tarihi
    06-12-16
    Mesajlar
    7.481

    Cevap: Hpv 18 + 45 + siğiller

    Selamlar, Ahcc ilaç değildir bu arada ilacın emilimini mi düşürür mü dedigin için yazdım yanlıs anlama, ilaç olmaması olumlu bir şey, gıda takviyesi kategorisine giriyor.
    Bunun dışında portakal suyunu sabah kahvaltıyla içmen veya et yemeklerinin yanında limon vs yemek kansızlığa iyi gelen bir şey kan yapar ama emilime etki eder mi bilmiyorum.
    Time health ahcc aldıysan eğer, alva supplement'a sorabilirsin belki bilirler, bilgileri var çünkü ahcc hakkında epey, doktora da sorabilirsin.

    Siğilin anal bölgeye yakın olması, anal bir deneyim yaşadığın anlamına gelmez, merak etme burada hepimiz aynı süreçlerden geçtik. Birden fazla sigil tipin oldugu için 6 ay ahcc kullanımı yeterli olmayabilir, genelde birden fazla tipler için 8-9 ay öneriyoruz, sana tavsiyem arada 1-2 kutu stoklu gitmendir, sebebi de ülkemizdeki döviz kurları, tekrar mayıs ve haziran da kurlarda oynama olabilir çünkü, ytd.

    Bence beslenme sistemini değiştirmen çok güzel, çaba harcıyorsun, savaşmaktan vazgeçme, kendine 1 yıl çok çok iyi bakmaya çalış, 1 yılın sonunda hpv hala sende mi değil mi görüşürüz ahcc'yi aksatma düzenli kullan, jilet kullanma sakın

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •