Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hpv diğer pozitif ve cin 2

  1. #1
    Durum
    Offline
    divoria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    06-03-22
    Mesajlar
    89

    Hpv diğer pozitif ve cin 2

    Merhaba yaklaşık 1 yıl önce hpv diğer pozitif geldim 16 18 negatif bir sene sonra test yenilendi hala pozitifim ve cin 1 cin 2 çıktı yaşım 21, bu yüzden doktor bi işlem yapmayacağını söyledi, ama cin 2 kendiliğinden geriler mi? ben defla gyn kullanmayı düşünüyorum sizce etkili olur mu? , bunun dışında doktor prezervatifle ilişki olabilir demişti siğil olmadığı için. İstenmeyen bi durum sonucu erkek arkadaşıma bulaştırdım,ve şuan onda da var .Onun için endişeleniyorum hpv ona ciddi zarar verir mi? erkeklerde kadınlar gibi kanser olur mu? bütün psikolojim bozuldu uyku bile uyuyamıyorum. Hayatım kabusa döndü kendimi suçlu hissediyorum, ona zarar gelicek diye çok korkuyorum. Lütfen bilen birisi yorum yazsın hpv diğer tipler riskli yada riskiz eşlerinizde herhangi bir sorun var mı? ne yapmamız gerekiyor kaygılarım yersiz mi ahcc ve aşı tedavisi alıcaz lütfen bilgilendirin kendim için ve onun için çok korkuyorum

  2. #2
    Durum
    Offline
    Arya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Admin
    Üyelik tarihi
    06-12-16
    Mesajlar
    7.481

    Cevap: Hpv diğer pozitif ve cin 2

    Cin2'nin kendiliğinden gerileme ihtimali var ama ilerleme ihtimali de var. Biraz şans ve senin kendine nasıl baktığın ile alakalı. Mesela ben olsam cinselliği keserdim çünkü tanımadığın birilerinden tekrar enfekte olup cin2'yi tetikleyip ilerletebilirsin... Cin2'nin gerileme ihtimali de var ama cin1'den daha az. Şöyle ki muhtemelen 21 yaşındasın ve inanılmaz gençsin diye doktor bir mudahale yapmaktan çekindi, başka 1-2 doktora daha gösterebilirsin bence. Bildiğim bu anlamda iyi olan 2 doktor var; 1)Tolga Taşçı, sürekli ameliyatlar yapıyor, baya başarılı bir doktor, yeni profesör oldu hatta. Öbürü de doçent mesut polat.

    Erkek arkadaşın için; erkeklere bir şey olmuyor. kanser de olmazlar, onlar taşıyıcı konumdalar, sigilleri falan çıkar ve bulaştırırlar.
    Hpv olduğun halde başkasıyla ilişki yaşayıp bulaştırmışsın, şu doktorların prezervatif ile birlikte olunmasında sorun yok demesini takmayın artık, insanların hayatı ufak çaplı kararıyor bu hastalıkla. Bana biraz bencilce geliyor kusura bakmayın cinsel yolla bulaşan bir hastalığa sahipken başkasına bulaştırma riskini göze almak.

    Durumunuz musaitse ikinizde çift olarak ahcc kullanın, ve birlikte olmayın. jilet de kullanmayın (epilasyon olarak)

  3. #3
    Durum
    Offline
    divoria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    06-03-22
    Mesajlar
    89

    Cevap: Hpv diğer pozitif ve cin 2

    Uzun süredir vardı vücudum atmıstır diye düşündüm doktor da siğilin yoksa olur prezervatifle diyince işte.. yoksa bile isteye asla zarar vermek istemem kimseye. şuan için aşı olmamız konusunda ne düşünüyorsunuz onun için gerek var mı aşıya ve benim için defla gyn ne başlamalı mıyım, ayrıca cevabın için teşekkür ederim Arya 🙏🙏

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •