Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hpv18

  1. #1
    Durum
    Offline
    Gigist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    12-12-21
    Mesajlar
    2

    Hpv18

    Merhaba. Öncelikle hastalığımı 2 gün önce öğrendim ( belirtiler 4 ay öncesine dayansada önemsememiştim) 25 yaşındayım İzmir’de yaşıyorum tüm gece forumu inceledim ve size sormak istediğim birkaç konu var.

    1. Hpv18 siğile sebep olmuyor demişler fakat bende muayene eden doktor küçük bir yara olduğunu söyledi, erkek arkadaşımda siğil oluşur mu?

    2. Hpv18 kesinlikle siğile sebep olmaz diye bir tanı var mı?

    3. Ahcc kendi adıma çok yüksek maliyetli tedavi gördüğüm hastanede stajyer öğrenciyim günde 6 adet kullanımdan önerilen sitedeki ürünün 1 kutusu ancak 20 gün yetiyor, ahcc harici neler yapabilirim ?

    4.Erkek arkadaşımla hpv18 bende mevcutken birlikte olduk (bu tahminim benim hpv geçmişimin 4 ay öncesine dayandığı yönünde) bu 4 aylık süreçte onda hiç siğil çıkmadı, enfekte olmama ihtimali var mı ?

    5. Tek eşliyim, şuan için tabiki değil ama siğiller iyileştiğinde bulduğunuz yöntemle (boxer ve prezervatif) ilişkiye girmek tedavi sürecimi etkiler mi ? Cinsel hayatım tamamen bitmeli mi ?

    6. Biliyorsunuz hpv18 yüksek riskli ve iki gün sonra kolposkopi yapılacak, CIN 1,2,3 var mı belirlenecek , eğer CIN2 ve CIN3 varsa şuan bir üniversite hastanesinde tedavi görüyorum özel hastaneye gitmeli miyim?

    7. Erkekler için siğil olmasa dahi nasıl bi tedavi şekli izlenir, siğil olmayan erkekler ile ilgili pek konuya rastlayamadım, hayatlarına öylece devam edebiliyorlar mı ? Tabi bile bile lades tabiki tedavi şart ve olacak ama sadece benimle oluyor ve benim yüzümden kanser olma ihtimali beni çok üzüyor. Onun için tehlike ne denli büyük?

    8. diyelim ki ikimizde de hpv18 var siğil yok vücuttan atmamış olsak bile ilişkiye devam edebilir miyiz ? Onunda enfekte olduğunu düşünüyorum, Çiftler bu durumda nasıl bir yol izliyor?

    Biliyorum çok uzun oldu ama korkuyorum ve tüm sorularım bunlar. Herkese şimdiden teşekkür ederim ( Arya hanıma ve Levent beye özellikle) bu forumun varlığı ve verdiğiniz bilgiler biraz olsun içimi ferahlattı umarım en kısa zamanda bu hastalıktan kurtuluruz.

  2. #2
    Durum
    Offline
    Arya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Admin
    Üyelik tarihi
    06-12-16
    Mesajlar
    7.479

    Cevap: Hpv18

    Öncelikle Merhaba Gigist,

    8.soruda ahcc fiyatı yazmışsın. Biz forumda Ahcc'nin ücretini yazmıyoruz, yani üyeler de yazmıyor ricam üzerine. Sebebi ise bu ürünler kura bağlı, kur yükselirse yükselir, düşerse düşer. O yüzden bu forumda ben 300e aldım, sen 200e aldın, yok ben 400e alıyorum gibi tartışmalar istemiyorum, zamanında kur neyse o zamandan fiyat biçmişlerdir, şimdi kur böyle ona göre fiyat biçiyorlar, yani değişken bir şey olduğu için yazılması dogru değil. Bu ana kadar görmediyseniz şu anda ben söylüyorum, bu vakitten sonra dikkat edersiniz.

    Sondaki teşekkürün için ise ben de teşekkür ederim, çok naziksin.

    Şimdi gelelim sorularına, elimden geldigince hepsini cevaplamaya calısacagım epey bir soru var cunku.


    1-2 ) Eger alt yapısında sigil yapan bir tip varsa sigile sebep oluyor evet. Hpv 16-18 olup da sigil cıkaran pek çok insan var. %100 böyle bir tanı var mı bilmiyorum ama olsaydı herhalde insanlar sigil cıkarmazdı, sadece sigil yapmaz diyorlar, bazı insanlarda gerçekten de yapmıyor.

    3) Ahcc kullanmayacaksan eğer sunları yapabilirsin; forumdaki arkadaşlar propolisten cok memnun kaldılar onu kullanıp yanında imutor kullanabilirsin en azından bagısıklıgını sabit tutar dusmemeye yarayabiilir. bol c vitaminli ürünler tuketebilirsin, yesil cay ve kefir tuket, brokoli, kivi ve yeşil çarliston biber ye, bunlardan 2 si en cok c vitamini deposu, brokoli ise kanseri önlüyor, yesil çay hpv geriletiyor, jilet kullanma kimseyle ilişki yaşama bu sekilde.

    4) Hayır enfekte olmus olabilir yukarıda dedigim gibi bazı 16-18 tipler bazısında sigil yapmayabilir, eger 1den fazla birlikte olduysanız bulaş olmuş olabilir ve su an kendisi taşııyıcı, eger bu hastalıktan kurtulmak istiyorsanız ilişkileri sonlandırmalısınız, yoksa uzar gider bu konu....

    5) tek esli oldugunuz kişi su an tip 18 tasıma ihtimali olan erkek arkadasınız ise ilişkilere devam etmeniz dogru olmaz, pinpon etkisi olur. bir süre cinsel hayatınızı nadasa alırsanız bence sorun olmayacak örnegin 1 yıl yasamazsanız... bitti demek degil ama artık hpvsiniz bunun bazı yükümlülükleri var kurtulmak istiyorsanız, hem taşıyıcı ile cinsellige devam edip hem de hpv negatif olamazsınız, ahcc dahi kullansanız buna devam etseniz yine olamazsınız. çok açık ve net cinselligi bir süre bırakmanız gerekiyor maalesef, bu gerçekle hepimiz yüzleştik :/

    6) bu senin kararın bilemiyorum. ben hep özele gittim.

    7) erkekte sigil yoksa, zaten bide kanser olma riskleri de cok düsük yok denecek kadar onlar tasıyıcı konumda oluyorlar. yapılacak tek sey bagsııklıklarını yükselterek, cinselligi bırakmaları olur. yoksa hpv'yi tasıyarak yayarlar... olan kadınlara olur.

    8) cinselligi sonlandırmanız gerekiyor. anlıyorum bir şekilde devam etme yolu arıyorsunuz haklısınız da ama cybh kaptıgınız kişiyle veya siz bulastırdıysanız devam etmek dogru olmaz, birbirinize bulastırıp durursunuz negatif olmanız çok güçleşir bu sekilde... olabildigince gerçekçi bir senaryo cizmeye çalıştım. ikinizde 1 yıl ara verin bence gerekirse birlikte olmadan ve yakınlasmadan alternatif yöntemler bulun derim.

  3. #3
    Durum
    Offline
    Gigist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    12-12-21
    Mesajlar
    2

    Cevap: Hpv18

    Sağolun sürecin çok başındayım sorularıma sabırla cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

  4. #4
    Durum
    Offline
    Arya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Admin
    Üyelik tarihi
    06-12-16
    Mesajlar
    7.479

    Cevap: Hpv18

    Alıntı Gigist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağolun sürecin çok başındayım sorularıma sabırla cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
    Rica ederim

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •