Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Tedavi süreç bilgisi

  1. #1
    Durum
    Offline
    dojdagnos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13-12-20
    Mesajlar
    2

    Tedavi süreç bilgisi

    Merhaba Arkadaşlar ;

    erkek arkadaşımda hpv çıktı ilk seferinde yaktırdık bende hpv testi oldum negatif çıktım şimdi aşı olucam .
    Hpv olduğunu bilmeden önce ben covid dolayısı ile imutor kompleks , propolis, çörek otu , zencefil ve yeşil çay kullanıyordum açaba bunların etkisi varmı bilmiyorum?

    şimdi erkek arkadaşımda doktor yakım sırasında farketmemiş bir yerde daha kalmış onu yaktırıcaz tavsiye ediceğiniz bir uzman varmı ?
    mutlaka test yaptırmak lazım mı ?
    ahcc kullanımı nasıl yaptınız ? acaba diyorum imutor kompleks günde 2 defa , propolis kullanımı 3 ay sonraki 3 ayda AHCC kullanımı yeterli olurmu ?

    hpv testi yaptıran varmı ?
    ben kendimi aşı ve sağlıklı beslenme ile koruma altına alıcam .
    şimdiden bilgiler için teşekkür ederim

  2. #2
    Durum
    Offline
    Eichmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    25-08-20
    Mesajlar
    107

    Cevap: Tedavi süreç bilgisi

    Ya birsürü parametre var şimdi. Ne zamandır yakınlaşıyorsunuz ? Nasıl korunuyorsunuz ? Onda siğil varken ilk ne zaman yakınlaştınız gibi. Bulaştıysa genelde 2 hafta ile -6 ay gibi bir sürede siğil çıkabilir ya da hiiiç çıkmayabilir. Kullandıklarınıza gelince onların etkisi elbette olmuştur. Hele sigara da kullanmıyorsan onlar fişek gibi yapar insanı 😂. Ben bile 6 ayda neredeyse negatif oluyor gibiyim sadece propolis ve yeşilçayla. Çok evhamlanmayın. Lakin çoktan bulaştıysa aşı sizi, siz negatif olduktan sonraki virüs tipleri için korur zaten Türkiye'de Tip-6-11-16-18 için var sadece kii bu virüsün 120 den fazla tipi var onu da akıldan çıkarmamak lazım.

  3. #3
    Durum
    Offline
    dojdagnos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13-12-20
    Mesajlar
    2

    Cevap: Tedavi süreç bilgisi

    evet türlerin hepsini biliyorum zaten çok korkulacak bir şeyde değil devlet hastaneleri insanları korkutmak için yapıyor bir çok şeyi.hiç siğara ikimizde kullanmıyoruz alkol bile yok gibi birşey ben zaten sağlıklı besleniyorum sporda yapan biriyim açıkcası benim açımdan bağışıklığımada baktırdım yüksek onlardan yırttım 2.5 senedir birlikteyiz bir kaç önce rejim yaptı ama yanlış şekilde sağlıksız bağışıklık düşünce ortaya çıktı kötü huylu olanlara genelde bakıyorlarmış onlar bende temiz çıktı çok şükür kendimi korumaya aldım zaten şimdi işte önümüzde en az 1 sene var onun daha sağlıklı olması için bu arada 9 aşı bazı özel muanelerde yurt dışından getirilip yaplıyor diye duydum ama emin değilim bazı doktorlar erkeklerde aşı olması lazım diyor

  4. #4
    Durum
    Offline
    Eichmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    25-08-20
    Mesajlar
    107

    Cevap: Tedavi süreç bilgisi

    Erkekte, siğil eğer penisteyse görsel kirlilik dışında birşey yapmıyor. Kanser riski en riskli tiplerde bile düşük. Özellikle kadınların olması gerektiğini söylüyorlar ama bence erkeklerin de olması gerekiyor.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •