Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirtmeliyim. İyileşene kadar konu açmayacağımı söylemiştim ama sizi bir nebze olsun kendimce bilgilendirmek için açtım bu konuyu.

Şuan cildiyeden geldim. Verrutol verdi.

Olay şu: 4 yıl evvel virüs bulaşıyor ve siğil çikarıyorum. (Kısa kesicem). 4 yıl siğil yok. Son bir kaç haftadır penisin alt kısmında sünnet derisinin olduğu bölgede bi sertlik var. Yani ucu beyaz sivilce gibi bir şey. Ne olduğunu anlayamadım doktora gittim. Kist ya da siğil olabilir dedi. Verrutol verdi.

Buraya kadar sorun yok benim açımdan lakin 6 7 ay önce bende siğil yokken bir de kız arkadaşıma bulaştı.

Ben hayatımda ahcc diye bir şey duymamıştım. 4 yılın sonunda kullanıcam. Bugün yine aradım haftaya geleceğini söylediler.

Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var. Bu virüs ahcc gibi bir takviye kullanmadığınız takdirde vücudunuzda rahatlıkla (bende olduğu gibi) hiçbir belirti vermemesine rağmen durabiliyor ve daha kötüsü bulaşabiliyor.

4 yılın sonunda ahcc kullanıp 6 ay sonra test yaptırıcam. Umarim negatif olurum.

Sizlere tavsiyem. Evde oturup "nasılsa 1 2 yıla kadar vücut bunu atıyo yaa" diyip beklememeniz. Bağışıklığınızı yüksek tutacak takviyeler almanız. Sigarayı bırakmanız.

Hiçbir takviye yapılmadan sigara da içildiğinde vücudunuzda bu virüs 4 yıl belki 10 yıl bile durur bkz. Ben

Sizler yeni bulaş olmuşsa lütfen hemen birşeyler yapın ben dört yılın sonunda ahcc kullanıcam. Bakalım aradan 4 yıl geçince de işe yarıyormuymuş. Bu tecrübemi de sizinle 6 7 ay sonra paylaşacağım.

Dediğim gibi size yeni bulaşmışsa sizin için çok erken hemen kurtulun uğraşmayın. Ben maalesef biraz geç kalmış olabilirim.

İyi günler