Alıntı eyluly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki mümkün. Kız arkadaşını suçlamanı istemem çünkü benim erkek arkadaşımda bir siğil dahi çıkmadan bana bulaştırdı. Mümkün. En son teması 4 yıl önce olmuş ve hala atamamış olması beni de şaşırttı. Tip 6 çıktı bende kondilomdan alınan sonuçta. Hani 16dır diye düşünmüştüm bu kadar uzun sürede negatif olmadığını düşünerek fakat tip 6 çıktı. Acaba kondilomda sadece tip 6 örneği mi vardı 16-18 falan çıkmadı diye düşündüm. Bilmiyorum hala siğili yok 5 yıl oldu neredeyse
Sen bunlara bakma. Ne demiş birisi bak yukarıda demiş ki 4 yılda %99.9 gidermiş. Ulan bilim insanları bunu söyleyemiyo bu kadar net bir şekilde. Bu forumda o yukarıda yorum yapan "einstein" söyleyebiliyor. Bi de küsürat bile veriyor o kadar emin kendinden. 99 nokta dokuzu da var bi de.

Bir iki yılda kendiliğinden geciyorsa niye Türkiye'de en sık görülen ikinci kanser türü serviks kanseri ?

Şimdi diyecekler ki tedavi önemli onlar tedavi olmuyor. Bence de tedavi önemli ama vücut bunu 1 2 yilda atar demek hele ki bi de yü,de vermek gülünç. Atamayabilir, 20 sene de atamayabilir. Hiç soruyolar mı bana sigara içiyor muydun bu surede, uykunu alıyor muydun ahcc veya başka bir vitamin takviyesi kullandın mı dediler mi ? Hayır.

Onların tek derdi. Kendilerinde hpv olmasi, hpv nin bir iki yıl hatta 6 7 ayda atılacağı avuntusu ve maalesef bunun aksi olan biriyle karşılaşmamak. Karşılaşinca delleniyolar.

Ben de isterim 1 2 yılda geçsin herkes kurtulsun ama oyle olmayabiliyor. Elbette geçen vardır. Ben bunu kabul ediyorum. Ama "bazıları" neden 3 4 sene geçmeyeceğini kabul etmiyor anlamıyorum. Aslında anlıyorum ama endişelerine veriyorum.


Ayrıca benim bu başlığı açma sebebim insanlara tedavinin ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak, ahcc gibi bir takviyeninin önemini vurgulamaktı. "Ben ahcc hiç kullanmadım ve 4 sene negatif olamadım. Ben belki geç kaldım siz geç kalmayın" yazmıştım. "4 yıl sonra ahcc kullanacağım ve iyileşirsem benden sonrakilere umut olsun benim gibi geç kalanlar varsa umutsuzluğa kapılmasın ben dört sene sonra ahcc ile negatif oldum sen de olabilirsin" demekti.

Ama görülmemiştir ki iyilikten bir maraz doğmasın..