Buko, öncelikle foruma daha yeni üye olmuşsunuz. İsterseniz bir forumumuzu okuyup kurcalayın biraz karıştırın. Papillex'i pek duymadım belki bi kişi bu nasıl diye sormuştu sanki ama duymamam kötü olduğu anlamına gelmez, adını duyuramamış bir takviye anlamına gelir. Ahcc adını duyurdu neden? çünkü hpv negatif yaptığı ayan beyan ortada. Siz canınız ne istiyorsa onu kullanabilirsiniz.
Ahcc'nin bilimsel kanıtları, deneyleri de ortada. Ayrıca ''bitkisel'', gıda takviyesi diye geçiyor. Papillex için de bilimsel deneyler vs gerekiyor. Varsa bizimle paylaşabilirsin.
Biz bu forumda başta ben ve diğer üye arkadaşlarım olarak, öncelikle bunları baz alıyoruz. Bilimsel bir şey var mı? Ciddi bir yan etkisi var mı? gibi konularda konuşup, ortada bir şey varsa birbirimize bahsedip, denemek isteyen arkadaşlar denediğinde topluca bunun farkındalığına ulaşıyoruz tıpkı ahcc'de olduğu gibi. Herhangi bir ''hemşire''nin ahcc'den daha iyi demesi benim için hiçbir şey ifade etmiyor, doktorunun papillex ile anlaşması olmadığını bana kanıtlayabilir mi? Belki adam komisyon aldığı için size bunu öneriyor?
Ha ahcc'yi de öneriyorlar diyeceksin. Evet, doğrudur. Belki ilaç mümessileri de bu doğrultuda doktora komisyon veriyordur pekala. Ama bu ahcc'nin gerçekten hpv negatif yaptığı gerçeğini değiştirmez, yani doktorun denenmiş, beğenilmiş ve güzel sonuçları olan bir ürünü önermesinin hastaya bir zararı yok tam tersi yararı var. Ama çok denenmemiş, net sonuçları olmayan, bilimselliği ne oranda henüz bilmediğimiz bir ürünü önermesi işte orada çok şey değişir.


LinkBack URL
About LinkBacks






Alıntı ile Cevapla