Alıntı Minnoş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle sakin ol Haseki eğitim arastırmada cem beye gidebilirsin biraz ters ama prensibli işinin ehli bir doktor öneririm. Tipleme smear tüm testlerini yaptırabilirsin orada.

Doktorlar pek incelemiyor açıkcası, direk spektkulumu yerlestiriyor siğil görmesi icin ic dudakları acıp detaylı bakması gerekiyor. Siğil mi endişeleniyorum diye gidip gösterirseniz daha iyi olur.

Ben telefonla flashlı odaklayarak çekip yapıp yakından fotoğraflarını dahi göstermiştim doktora kendilerinin tam baktıklarına güvenmediğim icin


Öncelikli olarak siğil mi değil mi onu öğrenip ardından siğillerden seçeceğin bi yöntem ile kurtulup, smear sonucuna göre rahim ağzında bi değişikli var mı öğrenip tedbirlerini almanı öneririm.

Bi çok arkadaşta var uğraşıyor yada haberleri yok hayatlarına devam ediyorlar siğil cıkana kadar. Canını sıkmanı önermem
ben de spekulumdan dolayı dikkatsiz davrandığını düşünüyorum. yine de kanama şikayetiyle gittim benim akıl edebildiğim şeyi hekim nasıl düşünemediyse smear testim neyse ki yapıldı sonucunu bekliyorum biraz uzun sürecek sanırım devlet hastanesiydi ve bayram tatili malum. sonuç çıkınca haseki'ye gideceğim bu sefer siğil şikayetiyle. okuyup cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.