A320air, Ama sen hiç kendine iyi bakmamışsın kiHadi sigarayı önleyememen normal diyip diğer kısımlarda ekstra çaba göstermeliydin. Mesela ben de ahcc kullanırken, hpv iken sigara kullanıyordum. Ama düzenli spora gidiyordum, her akşam kefir içiyordum, gün içinde yeşil çay içiyordum. 8 aylık ahcc kullanımının ilk 4 ayında imutor kullandım sonra ahcc'nin yeterli olduğunu duyunca imutoru bıraktım ama kendime çok iyi baktım.
Bak kendin diyorsun ahcc kullanmaya başlayınca siğillerim azaldı diye, elinde öyle güçlü bir şey var ki bence ahcc ye devam et ama sadece ahcc değil kendine de iyi bakmalısın. Ayrıca şöyle bir bilgi vereyim ahcc kullandığın andan itibaren ilk 2 ay içinde vücutta etkisini göstermeye başlar 1-2 hatta 3 ay siğil çıkması normaldir, çıktıkça koterizasyon ile yaktırır, ya da kriyoterapi ile dondurursun 4. ay son siğilini çıkarıp 6. ay hpv negatif olup bir daha siğil çıkarmayan bir kişi tanıyorum forumdan. Yani sen kendini pozitif tut, iyi beslen iyi bak, gerisini ahcc'ye bırak emin ol bu virüsten kurtulacaksın ama biraz çabalaman lazım kişisel olarak![]()


LinkBack URL
About LinkBacks


Hadi sigarayı önleyememen normal diyip diğer kısımlarda ekstra çaba göstermeliydin. Mesela ben de ahcc kullanırken, hpv iken sigara kullanıyordum. Ama düzenli spora gidiyordum, her akşam kefir içiyordum, gün içinde yeşil çay içiyordum. 8 aylık ahcc kullanımının ilk 4 ayında imutor kullandım sonra ahcc'nin yeterli olduğunu duyunca imutoru bıraktım ama kendime çok iyi baktım.




Alıntı ile Cevapla
