Katkılarınız için çok teşekkürler. Bu hastalığa bir de iyi yönden bakmak gerekiyor, sağlıklı yaşamak için bizlere vesile de oluyor Uzun süredir zaten spor yapıyordum ama artık daha da dikkat edeceğim. Siğil bikaç tane bile çıkarsa hemen yaktiracağim. Gözüme çarpan şüphelendiğim sadece bir tane var şimdilik. Aldara iyi gelmezse o zaman sirke uygulaması yapabilirim.

Bide gittiğim doktor patoloji yaparız ama patoloji bize sonuç vermez hpv mısın değil misin onu verir fakat zaten görünüyor demişti. Zaten 4 sene önce ilk yaktirmamda patoloji testi yapmışlardi. O yüzden tipleme için de test yapılacak bu sefer. Sonuçları bayramdan sonra alacağım.

- Kafama takılan şey negatif olduğumuzu nasıl anlarız o zaman? Bunu öğrenmek için bir test veya başka bir yöntem var mı yoksa siğil çıkmayınca negatif mı oluyoruz ?