Merhabalr , aylar once asagida copy paste yapacagim olayi yasamistim. Benzer seylr yasayanlari gorunce sikayet ettim kendisini. Bi hafta once arandim sikatimle ilgili.karsi taraf da dinlnmis ve sikayet unsuru olusturacak bir sey olmadigina karar vermisler gibi bir sonuc cikmis. Her neyse pek de bir sey olacagini dusunmuyordum zaten.Benzer seyleri yasamayin diye tekrar paylasiyorum yasadigimi.
===>
gokhan beyi hpv teshisim konulduktan sonra instagram uzerinden buldum. hpv test sonucu sonrasi Panik yaptigim icin cok arastirma yapmadim ama googledaki guzel yorumlar gokhan beyi tercih etmem icin yeterli oldu . ilk muayanede riskli hpv oldugu icin kolposkopi yapildi ve doktor bey cin3 oldugunu ama netlesmesi icin biyopsiyi beklememiz gerektigini soyledi. biyopsi sonucum temiz geldi. doktorun asistani; temiz biyopsi sonucumu attiktan sonra gokhan beyin "sonucunuz kolposkopiyle celisiyor ama risk almamk adina leep oneriyorum " dedigi ses kaydini bana iletti ve ameliyat randevusu alabilmem icin banka iban numarasini atti .randevu alabilmem bin tl givi bir miktar yollamam gerektigini soyledi. hak verirsiniz ki temiz biyopsiye ragmen bana ameliyat onermesi tuhaf geldi( ki koposkopiyi de smear almadan yapmisti!)ya doktor ya da biyopsiyi yaptirdiklari lab yaniliyordu. cozum olarak tekrar bakalim ya da baska lab a yonlendirelim diyebilirdi!!!. Yeni doktor arayisina girip, alaninda uzman bir prof a randevu aldim.yukaridakileri anlattim ve bana biyopsi sonucu temiz gelen 27 yasindaki bir kadina asla ne olur olmaz diye leep yapilamayacagini sadece izleyebileceklerini soyledi. emin olmak adina gokhan beyin yaptigi biyopsi parcalarini daha guvenilir bir lab a yonlendirdi. ve sonuc cin1 cikti. suan herhangi bir operasyon gecirmiycem sadece kisa araliklarla smear,hpv testi yaptiricam ve izlenecek surec.ozetlersem hem gokhan bey hem tercih ettigi lab yanildi. ve bunu gayet normal karsiliyorum. tipta boyle seylerin mumkun oldugunu biliyorum. buraya uzunca yorum yazmamin sebebi operasyon gerekmiyorken gokhan beyin bir ses kaydiyla ameliyat onermesi ardindan iban paylasmasiydi. (bu arada sikintili bir durum mu bilmiyorum ama gokhan beyin nerdeyse her hastalik icin ayri bir instagram hesabi var. benim gibi panik yapan hastalar instagramda da aratiyolar hastaligi ve gokhan beyin hesabi gibi cogunlukla reklam almis doktorlara yoneliyorlar)
lutfen tek doktora gitmekle yetinmeyin diye deneyimi paylasiyorum. amacim karalamak degil. gittigim prof gokhan beyle ilgili baska olumsuz seyler de anlatti ama paylasmiyorum bunlari. hpv teshisiniz konduysa panik yapmayin , gideceginiz doktoru iyice arastirin , mumkunse iki doktora danisin.