Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kendimi çok çaresiz hissediyorum - Genital/Oral HPV pozitif

  1. #1
    Durum
    Offline
    Deniz İnsanı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    25-09-23
    Mesajlar
    3

    Unhappy Kendimi çok çaresiz hissediyorum - Genital/Oral HPV pozitif

    Herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bundan birkaç ay öncesine kadar böyle bir hastalığın bu kadar yaygın olduğunu, beni bulacağını ve buraya yazacağımı düşünmezdim. Desteğinize gerçekten çok ihtiyacım var çünkü annemden başka destek verecek kimsem yok, o da çok üzülüyor, onun üzülmesine ayrı üzülüyorum.

    Haziran ayında makat bölgesinde siğil oluşumları fark etmemle birlikte HPV pozitif sürecim başladı. Hemen ilk doz aşımı oldum, geçen ay 2. dozumu oldum. Çok aktif bir cinsel hayatım olmadı, ama ara ara flört ettiğim kişilerden birinden bulaştı, fakat en şüphelendiğim bundan 7 ay öncesi ve tam bir birleşme de olmadı. Daha önce hiç biriyle tam birleşme yaşamadım. Vajina içindeki durumu hala bilmiyorum.

    Makat ve anüsteki siğilleri hemen yaktırmak yerine doktor önerisiyle önce Aldara kremi denedik ama bir etki vermedi. Bir de çok yorum alan organik bir krem denedik bunlar etki verir gibi oldu birkaç tanesi geçti ama hala tamamen geçti diyemem.

    Haziran ayında yine makattakilerle aynı anda damağımda zaman zaman inip zaman zaman tekrar beliren bir lezyon fark ettim. Ağızda HPV bilmiyordum ve ihtimal vermedik, iltihaptan, gripten dedik ancak bugün itibariyle test sonucumu aldığımda Tip 45 - Tip 61 pozitif olduğumu öğrendim. Tip 45 riskli olarak not yazıyor. Murat Enöz'e randevu aldım, asistanı çok rahatlatıcı konuştu.

    Bana lütfen yardım edin ne yapmam lazım bu yüksek riskli beni o kadar çok korkuttu ki sabahtan beri beynimleyim, sarımsak, soğan, propolis her şeyi tüketmeye çalışıyorum. Oral HPV olan var mı oradaki süreci nasıl atlatıyorsunuz?

  2. #2
    Durum
    Online
    Özgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    03-10-23
    Mesajlar
    30

    Cevap: Kendimi çok çaresiz hissediyorum - Genital/Oral HPV pozitif

    Merhaba bende bugün öğrendim tiplerini.genital bölgede sadece 42. Oral boğazda 6 56 61 66 67 çıkmış bende şaştım kaldim.dilimde pamukçuk gibi şeyler vardı ne yapicam nasıl olucak malesef bende bilmiyorum .eğer bir çözüm bulursam yazarım sizde bulursanız yazın.bir qrkada ağıza dondurma işlemi yapılıyor dedi bugün.

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •