Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: An itibariyle Hpv 16 negatifff

  1. #1
    Durum
    Offline
    Ysm
    Ysm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    18-01-23
    Mesajlar
    27

    An itibariyle Hpv 16 negatifff

    Bi 20 dk once aldim haberi ve uzun zmndir girmesem de burasi geldi hemen aklima. Mutlulugumu sizinle paylasmak istedim. Aralik ayinda hpv 16 ve baska bazi tiplerin pozitif oldugunu ogrendim, biyopsi sonucu ise cin1di.tahmin edersiniz ki Bok gibi bir surec gecirdim. Tam olarak yanimda hissetmedigim icin erkek arkadasimdan ayrildim.Psikolojik, fiziksel hayatimin en kotu zamaniydi. Zamanla kabul etmem, normal hayatina geri donmem bir 4 ayimi faln aldi en az . Bu surede deflygn kullandim. Asilarimi oldum. Ahcc ye basladim bir umut, 3 ay kullandim. ama uzunca arastirdiktan ve gittigim iki prof un fikrini aldiktan sonra biraktim kullanmayi. Psikolojik anlamda da olumsuz etkiliyordu her gun bir avuc hap yutmak. Beslenmeme ilk aylar cook dikkat ettim. Fakat iyi beslenmek zorunda olmak beni asiri kaygilandirmaya baslamisti bir sure sonra. Cig brokoli faln yemeye baslamistim. Rutinim de olan seyler olmadigi icin bunlar , hpv bir sekilde gunluk hayatimin gundeminde oluyordu. Bunun da iyi gelmedigi farkettim normal beslenme duzenime dondum( Sunu belirtmeliyim asla sagliksiz beslenen bir insan degilim) sigara kullanmiyorum. Iciyorsaniz lutfen birakmaya calisin gittigim 3 dr nin ilk sorusuydu sigara kullanip kullanmadigim) hpv yi gundemimden cikarmaya calistim bir sekilde anlayacaginiz. Ve gercekten bu cok iyi geldi, toparladim. Bu hafta dr kontrolune gittim. Smear ve hpv tiplemesi yapildi. Ikisi de temiz. Inanmak gercekten zor suan.
    Yanilma payinin oldugunu evet biliyorum😃😃 prof %2.5 faln dedi yanilma payina. 6 ay sonra tekrar smear vericem. Olumlu dusunmwnize fayda saglar belki diye yazdim bunu. Sigara kullanmamam, yasim, viruse tekrar tekrar maruz kalmamam en onemli faktorlweden anladigim kadariyla.. Umarim hepiniz en kisa zamnda atlatir sevincle buraya bir seyler yazarsiniz .
    Not:yas 28

  2. #2
    Durum
    Offline
    Ysm
    Ysm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    18-01-23
    Mesajlar
    27

    Cevap: An itibariyle Hpv 16 negatifff

    Bu arada forum a girmeyi de birakmistim, faydali seyler ogrensem de , surekli takip etmek biraz sinirlerimi bozmustu 😃 sorulariniza cevap aldiktan sonra unutabilirsiniz bence burayi .

  3. #3
    Durum
    Offline
    Selincim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    17-02-23
    Mesajlar
    43

    Cevap: An itibariyle Hpv 16 negatifff

    Tebrikler Ysm çok sevindim senin adına. 💞

  4. #4
    Durum
    Offline
    nancy1234 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    02-10-23
    Mesajlar
    12

    Cevap: An itibariyle Hpv 16 negatifff

    Çok sevindim umut oldu bana

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •