Alıntı Afitap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok geçmiş olsun en yakın zamanda şifa bulursun. Cin1 için doktorlar genelde deflagyn öneriyor ama senin doktorun önermediyse yada diğer enfeksiyonlardan dolayı kullandığın bir şey varsa doktoruna sormanı tavsiye ederim.
32 yaşındayım 5 yüksek riskli tip taşıyorum, smearda ascus çıktı kolposkopi sonucum temiz. ocak ayında belli oldu 6aydır ahcc ve 3 aydır deflagyn kullanıyorum. Deflagyn 3 kutu olarak önerdi doktorum şuan son 10 günüm kaldı. bu arada akıntım ve enfeksiyonum vardı doktor hpvden kaynaklı olmadyabileceğini söyledi ama deflagyn sayesinde akıntımında bittiğini düşünüyorum. bende 2doz 9lu aşımı oldum ağustosta 3.dozu yaptırcam.
Afitap selam, mesajını yeni gördüm. Öncelikle sana da çok geçmiş olsun. İnşallah Deflagyn ve AHCC kullanmanın meyvelerini toplarsın. Ben de 3. Kutu AHCC’deyim. Isıde HPV ovül önerdi telefonda görüştük doktorumla ama ben aşımın 2.dozu için gittiğimde Deflagyn kullanmak istiyorum diyeceğim. Kesinlikle faydasını göreceğimi düşünüyorum. Reglimi bekliyorum şu an 1 hafta gibi bir süre kaldı. Olup bitsin sonra uzun uzun kullanırım diye düşündüm. Deflagyn’i mantar için kullananlar da varmış, belki buna da fayda sağlar. Ben antibiyotik ve mantar hapı kullandım ama bundan sonra ilk iş Deflagyn almak. Bu ayın ortasında kullanmaya başlarım diye düşünüyorum. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum.