Alıntı Arya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba @deryad, öncelikle ahcc sadece hpv negatif olmanıza yardımcı olur o da bağışıklığı güçlendirerek. Yani bağışıklığı güçlendirirken, HPV'NİN YARATTIĞI RAHİM AĞZINDAKİ DEĞİŞİKLİKLERİ önlemeyecektir. Dolayısıyla sizi cin3'e götüren şeyler ve cin3 için ahcc çözüm değildir böyle bir vaadi de yoktur. Bundan dolayı ahcc den bu anlamda umut etmeyelim. O kısımda leep olacaksınız muhtemelen ve o şekilde sorun çözülecek, basit bir operasyon inanın, dert etmeyin. Ben cin3'ten leep olmuş biriyim 24 yaşında öyle söyliyim.

Leep olursanız da problem olmayabilir yani sıçrama falan sanmıyorum, ama dediğiniz gibi ciddiyet varsa ve 2.çocuk düşünmüyorsanız (ki zaten 5-6 yıl sonra 2.çocuk seçeneği de ortadan kalkıyor kadınlarda 45 yaş üstü anne olma durumu pek görülen bir şey değil çünkü) konuşursunuz. İçiniz rahat olsun ama telaş yapmayın hemen.
@Arya çok teşekkürler keşke 24 yaşlarımda olsaydım bende endişe etmemeye çalışırdım ama karışık duygulardayım. Bakalım Tolga bey ne işlem yapacak bekleyip göreceğiz artık… Gelişmeleri yazarım yine inşallah bir kurtuluş hikayeside benden gelir 🙏🏻