Daha Fazla Sonuç Yok

2 Ziyaretci Mesajı

  1. Yonlendirende bir poliklinikte koteri yapan doktor yapti ve patolojiye gonderdi hpv16 ve 6 pozitof cikti erkek bireyim ben sonra beni enfeksiyon hastaliklarina yonlendirdi ya sana ulasma imkanim varmi telefonda bi kac soru sormak icin ahcc ile ilgili ve bu hastalikla gercekten hoc bir yerden temiz saglam bilgi alamiyorum hep doktorlarda mi bilisiz kime gorunmem gerek bilemiyorum.
  2. Cevapla
    hpv konusunda eğer dondurma yani kriyoterapi yapılıyorsa sigillere; dermatoloji bölümüne gidiyorsun. ayrıca sigillere onlar da bakıyorlar deri hastalıgı oldugu icin, hatta daha iyi bile bakıyorlar urolog ve jinekologlardan diyebilirim. ama cerrahi bi mudahale yapamıyorlar.
    kadınsanız bunun yanında; jinekolog
    erkekseniz; urolog.

    aşı için görüşmek cözüm değil, ayrıca zaten hpv siniz ne aşısı, para almak için ne yapacagını sasırmıslar. aşıyı istiyorsan sonra yaptırırsın bide aşı 26 yaşa kadar geçerlidir bilgine. erkeklerde genelde hpv tipinin hangisi olduugna bakılmıyor, ama tekrar sigil cıkarsa bu sigillerden sürüntü aldırmak için özel laboratuvarlara gidip hpv genotipleme testi yaptırabilirsin böylece tipini ögrenmiş olursun, ama sigil yokken gitmeni tavsiye etmem cunku penis ucuna cubuk sokularak bakılıyormus sigil yoksa.
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 2 of 2
Rio Hakkinda

Temel Bilgiler

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
0
Günlük Ortalama Mesajlar
0
Ziyaretci Mesajı
Toplam Mesaj
2
En yeni mesaj
03-02-22 09:02
Genel Bilgiler
Son Aktivitesi
03-02-22 01:02
Üyelik tarihi
01-02-22
Tavsiye Puanı
0

1 Arkadaşım

  1. Arya 
    Durum
    Offline

    Admin

    Arya
Arkadaşlar gösterme 1 to 1 of 1