Alıntı Arya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yalan değil ama %1-2 ihtimal. Sen düşün Hpv'nin havludan vs geçtiğinin savunulmasının asıl sebebini merak ediyorsan söyleyeyim, şaşıracaksın: Doktorlar hastalarının eşlerinin sadece cinsel ilişkiden geçtiğini düşünmesin diye (öyle bir durumda bariz ALDATMA söz konusu çünkü) bunu bazen söylerler.''

Çünkü karşısına geçip ''kardeş senin kocan/karın seni aldatmış, aldattıgı kişide hpv ile enfekte imiş, dogal olarak da sana bulasmıs'' demezler.
zamanında kadın doğum bölümünde çalışmış annem de aynısını söylemişti evet. yani doktor biliyor da hastayı kandırıyor bazı enfeksiyonlara bile tuvalet vs diyebiliyorlar klamidya gibi. eşler arasında bi sıkıntının sebebi olmak, polemiğe girmek istemiyor çoğu. heleki sağlık personeline şiddetin bu kadar yaygın olduğu bi ülkede.