Güncelleme..
Geçen hafta kolposkopiyle inceleme istedim lugol yoktu asetik asit ile yapildi 12 yönünde beyazlık olduğu ama ciddi bir şey gorunmedigini muhtemelen enfeksiyon kaynaklı olduğunu söyledi istersem 3 ay kadar sonra tekrar talep edebileceğimi söyledi hekim tecrübeli arkadaslarim sizce lugolsuz zayıf bir muayene mi oldu ne dersiniz?
onun disinda son 10 gün içinde yeni hpv ve smear verdim sonuçlar temiz çıktı(smear yanılma payı olduğu için pek güven vermiyor) henüz doktorumla görüşmedim ne diyecek bakalım inşallah herkes kurtulur hpvden ve etkilerinden,bir daha gelmemek üzere
Bu arada esimle çoğu zaman prezervatifsiz birliktelik oluyor(negatiflikler gelince rahatlık geliyor sanırım karşı tarafa) örnek teşkil etsin istemem durumu olduğu gibi yazmak istedim.
Kullandığım selenyum d vitamini ve b vitamini takviyeleri var düzenli kullanmıyorum oldum olası sağlıklı besleniyorum soğan sarımsak karabiber yeşil biber pulbiber zerdeçal köy yoğurdu kefir köy tavuğu köy yumurtası köy peyniri ilaçsız üretim bulgur