Kesinlikle çok teşekkürler desteğiniz için, diğer ay kontrolüm var umarım hiç siğil çıkmaz ve herkes yaptığım yanlışları bilsin ve nasıl düzelttim öğrensin istiyorum, sıfırdan bir tedavi başlangıcı yapmadan geçmişle ilgili son bir hatamı daha paylaşmak istiyorum. Ben yaptım kimse yapmasın bunları. Siz de belki isyan ediceksiniz yeter dur artık ne yaptın sen diye.
Mantar enfeksiyonu geçirmiştim ben aylar boyunca ve doktorlar sürekli travazol, travacort yazıp duruyordu içinde kortizon var bu ilaçların. Üç doktor da beni asla uyarmadı, güvenle kullanabilirsin dedi kutu kutu yazdılar. En az 5-6 kutu belki de 7 kutu bitirmişimdir o kremi her kaşıntı hissettiğimde malesef kaşıntıya iyi geliyordu, siğilim yok pek etkilemez sandım. Defalarca doktorlara sormama rağmen güvenle yazdılar. Tüm arkadaşlarım da aynı ilacı kullanırdı, çok yaygındır bu krem. 1 senem bu kremle geçti arkadaşlar...
MALESEF KORTIZON'UN BAĞIŞIKLIK DÜŞÜRÜP SİĞİL YAPIYOR. Üstünde hiç düşünmemiştim, doktorlara körü körüne güvendim, siğil yapabileceği hiç aklıma gelmedi ama onun yüzünden bu halde olduğumu biliyorum. Doktorlar hiç bu kremle ve HPV etkileşimini, bağışıklık olayını düşünmemişti, ben de aynı şekilde HPV'yi anlamıyordum, buraları okumamıştım.
Siğiliniz varsa, HPV varsa SAKIN KULLANMAYIN. Keşke bunu böyle forumda okusaydım ya da bilseydim, burada da konuşulmuş bu arada ama tekrardan paylaşmak istedim. Aldara'dan önceli siğillerimin sebebi ve vajina içindeki siğillerimin sebebi Travacort olabilir. Neyse ki bunu okuyorsanız artık farkındasınız.
Arya'nın da dediği gibi tüm eski anılarımı unutup yeni bir başlangıç yapıyorum, 1 sene iyileşme sürecine girdim artık tedavim yeni başlıyor, hepsini ama hepsini öğrendim. Ağustos sonu updateleyeceğim sizi.