Siğil kalemi aldım ve kullandım daha kullanışlı. Duoderm yada diğer verrutol gibi ürünlerin fırçaları kullanırken sağlam bölgeye kaçırıp zarar verebiliyorsunuz ancak siğil kalemi ile nokta atışı yapabiliyorsunuz. İçeriğinde formik asit var. Formik asit bir çok küçük böcekte (arı gibi) bulunan bişey. Duodermdeki asit sanki fazla yakıp tahriş ediyor.
Sanırım genital bölgede kullanılmasıda bu yüzden tavsiye edilmiyor.

Ben ortalama 4mm büyüklüğündeki bir siğile 1 saniye bastırıp çektim ardından 1 saniye daha bastırıp çektim. Beyazladıktan sonra kararmaya başladı. Bir kaçını istemeden kanattım umarım sorun olmaz. Ama mesela bir tane siğili sadece çok küçük bir uygulama ile yok ettim. 2. Günüm ve neredeyse iz bile yok şu an. Duoderm kullandığım yerlerde oluşan yaralar çok uzun sürcek gibi gözüküyor.

Şimdi bunların üstüne, bir süre, boş bir sprey kabına elma sirkesi doldurup, tüm genital bölgeye püskürtücem ve yarım saat bekleyecem. Belki 1-2 ay ya da daha fazla bunu yapmayı düşünüyorum.

Umarım işe yarar...