Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Akıntı kokulu

  1. #1
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    17-05-24
    Mesajlar
    111

    Unhappy Akıntı kokulu

    Arkadaşlar kullanmadığım antibiyotik ve fitil kalmadı. Hatta bunları partnerime de kullandırdım. Doktorum iğne vurulacak eşinle sana dedi. Onu da yaptırdık. Ama yok yok yok. Benim yeşil-sarı bir akıntım var kokulu. Özellikle sekste koku oluyor. Kaşıntım yok. Tuvalete cıkarken yanmam yok. Kasık ağrım yok. Sadece kokulu bir akıntım var geçmiyor. Delirdim artık ya. Bunu yaşayan kurtulan oldu mu. Gerçekten ölene kadar dua ederim beni bundan kurtarana. Bu nedir kardeşim. Hatta en son doktora dedimki hpvden çok bundan bıktım ben dedim. Yine verdi antibiyotik fitil. Adam da anlamıyor mu ne. Bin defa kullandım döne dolaşa aynı şeyi veriyorlar. Geçmiyor da geçmiyor.

  2. #2
    Özel Üye
    Üyelik tarihi
    17-01-23
    Mesajlar
    253
    Kültür testi verdin mi canım hiç? Özele git bi ver bakalım ne varsa çıksın. Ev yoğurdu öneryorum her gün hpvden bağımsız. Mantar olmuş olabilir kronik. Ya da testte cıkmayan bir enfeksiyon. dediğim gibi o testi yaptır bakalım.

  3. #3
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    17-05-24
    Mesajlar
    111
    Her gün aç karnına kefir içiyorum. Turşu yiyorum. Şimdi bir de probiyotik fitil deneyeceğim mantar kaşındırmaz? Hiç kaşıntı yok.

  4. #4
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    17-05-24
    Mesajlar
    111
    Mantar kaşındırmaz mı diye soracaktım eğer mantar varsa ne yapılacak zaten bütün kullandığım antibiyotiklerin ve fitillerin içinde mantara karşı etkili olduğu da yazıyordu bir fikriniz var mı

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Design by Makay @ vBulletin Türkiye